Volledig scherm
En glijden maar!!! © Martinusschool Twello

Al buikschuivend afkoelen op Martinusschool in Twello

De leerlingen van de Martinusschool in Twello wisten vanmorgen niet wat ze zagen op het schoolplein. De schoolleiding had een zeventien meter lange opblaasbare buikschuifbaan geregeld. Groep 8 maakte als eerste dankbaar gebruik van de mogelijkheid om op deze spectaculaire wijze verkoeling te vinden.

Nadat de oudste kinderen vele honderden buikschuifmeters hadden gemaakt, was het de beurt aan de lagere groepen. De leerlingen van de onderbouw stortten zich vanmiddag als laatsten op de zeer welkome attractie. Bij veel kinderen thuis komt het buikschuifvertier tijdens het avondeten ongetwijfeld aan bod. 

Volledig scherm
De buikschuifbaan van maar liefst zeventien meter. © Martinusschool Twello.
  1. Medewerker vindt menselijke schedel in doos bij kringloopwinkel in Twello
    video + update

    Medewerker vindt menselijke schedel in doos bij kringloop­win­kel in Twello

    In een doos heeft Kringloop Twello-medewerker Boy Denekamp vanmorgen tot zijn schrik een menselijke schedel aangetroffen. Directeur Hans Hekkert schakelde de politie in. De wijkagent kwam langs om de schedel in de sorteerruimte te inspecteren. Hij constateerde dat deze echt is. Een collega bracht daarna een speciale zak waarin de schedel naar de forensische opsporing in Elst is vervoerd. Wie hem heeft ingeleverd, is onbekend.

Apeldoorn