Volledig scherm
En glijden maar!!! © Martinusschool Twello

Al buikschuivend afkoelen op Martinusschool in Twello

De leerlingen van de Martinusschool in Twello wisten vanmorgen niet wat ze zagen op het schoolplein. De schoolleiding had een zeventien meter lange opblaasbare buikschuifbaan geregeld. Groep 8 maakte als eerste dankbaar gebruik van de mogelijkheid om op deze spectaculaire wijze verkoeling te vinden.

Nadat de oudste kinderen vele honderden buikschuifmeters hadden gemaakt, was het de beurt aan de lagere groepen. De leerlingen van de onderbouw stortten zich vanmiddag als laatsten op de zeer welkome attractie. Bij veel kinderen thuis komt het buikschuifvertier tijdens het avondeten ongetwijfeld aan bod. 

Volledig scherm
De buikschuifbaan van maar liefst zeventien meter. © Martinusschool Twello.
  1. Voorst pakt viering 75 jaar bevrijding groots aan

    Voorst pakt viering 75 jaar bevrijding groots aan

    Het naspelen van de historische landing van het prinselijk gezin op luchthaven Teuge moet één van de hoogtepunten worden van de viering van 75 jaar vrijheid in Voorst. De gemeente besteedt hier in 2020 uitvoerig aandacht aan. Belangstellenden kunnen onder meer evenementen, exposities, lesprogramma’s en een interactieve fietsroute verwachten. Zelf steekt de gemeente hier 50.000 euro in. Daarnaast mikt zij op 82.000 euro subsidie van de provincie voor twee centrale projecten.

Apeldoorn