Bij een kopstaartbotsing in het buitengebied van Teuge raakte een automobiliste donderdagavond gewond.
Volledig scherm
Bij een kopstaartbotsing in het buitengebied van Teuge raakte een automobiliste donderdagavond gewond. © Luciano de Graaf

Automobiliste raakt gewond door harde botsing bij Teuge

Een stilstaande auto, een klap en een ambulanceritje: dat is de samenvatting van een flinke botsing in het buitengebied van Teuge donderdagavond.

 1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.
 2. Wilco beklimt al jaren de hoogste bergen ter wereld zónder zuurstof, maar de top van deze berg zag hij nog niet
  PREMIUM
  Met video

  Wilco beklimt al jaren de hoogste bergen ter wereld zónder zuurstof, maar de top van deze berg zag hij nog niet

  Wilco van Rooijen uit Voorst beklimt al jaren de hoogste bergen van de wereld, maar de bijna 8600-meter hoge Kangchenjunga is een taaie klim. Na twee pogingen zag hij de top nog niet, mede omdat hij zonder het gebruik van extra zuurstof klimt. ,,Dat maakt de expeditie heel erg lang en dat heeft ons uiteindelijk opgebroken.” Zaterdag keerde hij terug in zijn woonboerderij en nu pakt hij met gemengde gevoelens zijn tas uit.

Apeldoorn