Volledig scherm
© Rens Hulman/News United

Brandweer uitgerukt voor brand bij Ribhouse in Voorst

updateDe brandweer is zaterdag uitgerukt naar aanleiding van een brandmelding bij Ribhouse Texas in Voorst. Blusgroepen uit Voorst en Deventer zijn gealarmeerd. De brandweer werd iets voor 17.30 uur gealarmeerd. 

Volgens de brandweer woedde de brand in de afzuigingsinstallatie op het dak. De koolstoffilters hebben brand gevat. Een voorbijganger merkte de brand op. Het vuur en de brandschade hebben zich tot het dak beperkt. Op het moment dat de brand uitbrak bevonden zich 60 tot 70 bezoekers in het pand. Het ribhouse blijft de rest van de avond gesloten.

Dit is de derde brand in twee jaar tijd bij Ribhouse Texas in Voorst. De schade was ook bij de vorige branden beperkt.

  1. Miljoenenproject verbreding A1 (bijna) geruisloos van start. ‘Niet met gele hesjes in de berm’
    PREMIUM

    Miljoenen­pro­ject verbreding A1 (bijna) geruisloos van start. ‘Niet met gele hesjes in de berm’

    Geen grootschalige protesten van omwonenden of natuurorganisaties die de barricade opgingen. Het megaproject rond de verbreding van de A1 gaat volgende maand van start na een (bijna) geruisloze voorbereiding. Met 400 miljoen euro en tien jaar werk één van de grootste en langstlopende infraprojecten van Rijkswaterstaat. ,,Ook wij profiteren van een bredere A1, daarom staan we niet met gele hesjes in de berm”, denkt John Relou van Belangenvereniging Bathmen

Apeldoorn