Eigenaar van Multi-activiteitencentrum Pitch & Putt Bas van Roosmalen blaast zijn bedrijf nieuw leven in. Het krijgt een compleet nieuwe uitstraling en naam.
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaar van Multi-activiteitencentrum Pitch & Putt Bas van Roosmalen blaast zijn bedrijf nieuw leven in. Het krijgt een compleet nieuwe uitstraling en naam. © Ruben Meijerink

Compleet nieuwe uitstraling is spannende stap voor deze bekende locatie in Bussloo: ‘Toch mijn eerste kind’

Wie Bussloo zegt, zegt Pitch & Putt. In de wijde regio bekend als plek waar je op 27 holes een balletje kan slaan. Minder bekend zijn de escaperooms, het lasergamen, glowgolf en pubquizzen. Reden voor eigenaar Bas van Roosmalen (51) om zijn bedrijf nieuw leven in te blazen en het een compleet nieuwe uitstraling én naam te geven: Multi Fun Bussloo. ,,Moeilijk, het is toch mijn eerste kind.”

0 reacties

  1. Voorst moet zorgen voor noodopvang in oude Twellose school, ondanks advies wethouder: ‘Nood breekt wet’
    PREMIUM

    Voorst moet zorgen voor noodopvang in oude Twellose school, ondanks advies wethouder: ‘Nood breekt wet’

    Asielzoekers die noodgedwongen in de buitenlucht slapen bij het aanmeldcentrum in Ter Apel moeten worden opgevangen in het voormalig Veluws College in Twello. Dat is wat een meerderheid van de partijen in de Voorster politiek wil. Het is de vraag of dat wel kan. De school is aangemerkt als woningbouwlocatie en voldoet niet aan de eisen voor een opvanglocatie. ,,Daarvoor moet je een behoorlijke investering doen.”