Een archieffoto van demonstrerende bewoners in Voorst tegen de verhuizing van zes dementerende hoogbejaarde bewoners van woon-zorgcentrum De Benring.
Volledig scherm
PREMIUM
Een archieffoto van demonstrerende bewoners in Voorst tegen de verhuizing van zes dementerende hoogbejaarde bewoners van woon-zorgcentrum De Benring. © FOTO HISSINK

De vijf hoogbejaarde bewoners van zorgcentrum in Voorst moeten verhuizen: ‘Dit komt heel hard aan’

De kogel is door de kerk. Vijf hoogbejaarde bewoners van woonzorgcentrum De Benring in Voorst moeten definitief verhuizen. Sensire stopt daar per oktober met de intensieve 24-uurszorg die de vijf bewoners zo hard nodig hebben.

  1. Bedrijf nummer drie de dupe van ‘onschuldig feestje’ in Twello: ‘Ik ben niet boos, maar het is verschrikkelijk klote’
    PREMIUM

    Bedrijf nummer drie de dupe van ‘onschuldig feestje’ in Twello: ‘Ik ben niet boos, maar het is verschrik­ke­lijk klote’

    Drie oproepkrachten van activiteitencentrum Pitch&Putt in Bussloo waren zo'n twee weken geleden op het feestje in Twello dat zorgde voor een reeks coronabesmettingen in de regio. Vorige week besloten de Deventer Buitensociëteit & Bowling en café De Bisschop al vrijwillig hun deuren te sluiten wegens een link met dit feestje. Nu blijken twee van de drie medewerkers van Pitch&Putt positief getest, vertelt eigenaar Bas van Roosmalen. ,,Dit kost ons duizenden euro’s.”

Apeldoorn