Volledig scherm
De roze keuken die in Teuge werd gevonden. © Gemeente Voorst

Deze knalroze keuken werd gevonden in een sloot in Teuge

Een opvallende vondst vanmorgen in Teuge: in de sloot aan De Zanden vonden gemeentemedewerkers een roze met wit gekleurde keuken. 

Bij gemeente Voorst rijst nu de vraag: van wie is deze felgekleurde kookgelegenheid? En waar functioneerde deze keuken als daadwerkelijke keuken? De gemeente ontvangt graag tips. 

De oplettende lezer zal misschien direct denken aan het opvallende Barbiehuis in Olst. Alles, tot aan de keuken aan toe, is in het huis roze. Een vergelijking met de keuken in Teuge en die in het Barbiehuis wijst echter uit dat beide kookgelegenheden niet hetzelfde zijn.  

Volledig scherm
De roze keuken die in Teuge werd gevonden. © Gemeente Voorst
Volledig scherm
De roze keuken die in Teuge werd gevonden. © Gemeente Voorst
  1. Suus kreeg in Twello een hand van de koning: Het was helemaal niet moeilijk
    PREMIUM
    video

    Suus kreeg in Twello een hand van de koning: Het was helemaal niet moeilijk

    ,,Ik heb de koning een hand gegeven.'' Suus uit groep 7 springt op en neer terwijl ze voor het eerst van haar leven bokst en spart met vriendin Meike: ,,Uiteindelijk was dat niet zo moeilijk. Er gingen heel veel kinderen schreeuwen en druk doen. Maar als je rustig deed kwam het goed. Echt leuk.'' Marit uit groep 6 zat zelfs naast de koning tijdens het Koningsspelenontbijt. ,,Dat wist ik van te voren. Maar het was wel een beetje spannend. Ik heb een boterham en een rijstwafel gegeten. De koning at niks. Hij dronk een bekertje water en wilde weten hoe het met ons was.''

Apeldoorn