E-biker gewond bij botsing met hakselaar in Vaassen: met spoed naar ziekenhuis

Een fietser is op de Geerstraat in Vaassen tegen een landbouwvoertuig gebotst. De fietser raakte daarbij zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

13 reacties

 • Riet Schut

  3 weken geleden
  Die machines zijn ook veel te breed voor die weggetjes / wegen, want die dingen worden steeds groter... En ze rijden steeds harder... Want... Zij zijn aan het werk... En zij hebben haast... Dat heeft niks met een vergunning te maken.
 • JM SCHINKEL

  3 weken geleden
  Marije en jeroen , Omdat een e- bike meestal sneller gaat dan een gewone bike .Dat kan van invloed zijn op de verkeersdeelname . Wat is er mis mee ? Een e- bike is toch een e- bike , een racefiets een racefiets , een crossfiets een crossfiets en een gewone fiets een gewone fiets . Ik hoor toch niet iets van discriminatiegevoelm,mag ik hopen ?
 • Professional Driver

  3 weken geleden
  1: geef trucks/bus/tractor/tram etc ruimte ! 2: blijf >{#]uit die dode hoek ! 3: waarom staat er in godsnaam E-bike? En nee, ik heb geen E-bike, maar een echte bike!
 • jos koldemeule

  3 weken geleden
  Het deelnemen aan het verkeer doe je samen. Als ik met auto, driewielfiets of scootmobiel ben let ik altijd op wat voor me rijd en achter mij. Zie ik iets dat breed is, maak ik even plaats en ga aan de kant in zoverre als dat kan. Het is nu de oogst van de mais. Dat is elk jaar. Het is rekening houden met elkaar en elkander de ruimte gunnen. Soms is dat gunnen erg moeilijk. Landbouwvoertuigen hebben een vergunning als ze breder zijn dan normaal. en ook zo met tractoren.
 • Marijke Dumonsau

  3 weken geleden
  Pas op zwekt uit!!!! Word geen rekening gehouden met andere weg gebruikers, waarom er steeds een e bike bij staat begrijp ik ook niet.
 1. Muziek, show en selfies op oranje loper: Iedereen is nu al trots op Apeldoorn (en WK volleybal moet nog beginnen)
  PREMIUM
  Met video
  1

  Muziek, show en selfies op oranje loper: Iedereen is nu al trots op Apeldoorn (en WK volleybal moet nog beginnen)

  Alles wat maar een beetje met Apeldoorn te maken heeft liep er zo trots als een pauw bij op het Marktplein in Apeldoorn. Oké, de 3500 mensen waarop gehoopt werd, stonden er niet tijdens de teampresentatie van de 24 deelnemende landen aan het WK volleybal, maar toch was de belangstelling groot en de sfeer topsportwaardig. ,,Ik ben ontzettend trots, nu al.”