Eddy’s zonnepanelen liggen al maanden werkloos op het dak (en hij is bepaald niet de enige)

Met video‘Kassa!’, dacht Eddy Gerrits toen het dak van zijn schuur aan het begin van de zomer vol lag met zonnepanelen. Maar de inwoner van Terwolde kwam bedrogen uit. Hij is niet de enige. Er zijn in Nederland duizenden mensen die al maanden wachten tot hun netbeheerder de noodzakelijke verzwaring van de elektriciteitsaansluiting komt uitvoeren.

18 reacties

 • Bertus Appelboom

  5 maanden geleden
  In Apeldoorn wacht al een hele wijk in Zevenhuizen al 2 jaar op aansluiting.
 • michel nales

  5 maanden geleden
  Jeetje 3 zekeringen verwisselen , zegel verbreken kost je 45 euro bij Liander een monteur laten komen van Liander. kost je 40 euro meer.
 • T. Cleton

  5 maanden geleden
  Heb hetzelfde probleem. Wacht al meer dan een half jaar. Contact gehad met liander: sorry meneer we kunnen u niet vertellen wanneer we u komen helpen. Gewoon nog even wachten meneer. Allemaal over op duurzame energie alleen liander is niet capabel genoeg om ervoor te zorgen dat het ook kan. Geen meters, geen personeel, vakantietijd, elke keer wat en een ander bedrijf het laten uitvoeren mag ook niet. Goed geregeld daar.
 • J Visser

  5 maanden geleden
  Nee vooral lekker snel bouwen. Ondertussen staat er nu een net gebouwd Hoogspanningsstation in dronten in brand. Haastige spoed is zelden goed
 • Bob Buckmann

  5 maanden geleden
  Zonnepanelen: de nieuwe Campinghausse ...