Callista Roelofs en haar man Oscar kunnen opgelucht ademhalen. De randweg van Twello die pal langs hun woning zou lopen, wordt niet voltooid.
Volledig scherm
PREMIUM
Callista Roelofs en haar man Oscar kunnen opgelucht ademhalen. De randweg van Twello die pal langs hun woning zou lopen, wordt niet voltooid. © Ruben Meijerink

Feest voor Callista en Oscar na jarenlange strijd tegen randweg Twello: ‘Waren gegijzeld op eigen grond’

De borreluitnodiging is de deur uit en plannen voor verbouwingen aan het huis staan al in de kinderschoenen. Callista en Oscar Roelofs halen na een jarenlange strijd tegen de randweg van Twello opgelucht adem. De weg langs of misschien zelfs over hun grond gaat er niet komen.

5 reacties

 • M Hoogeslag

  5 maanden geleden
  "Een paar drammers" Juist. Verkiezingsuitslag gemist, wellicht? "Het loopt vast op één miljoen". Dat is dus op zijn minst vier miljoen. In het vorige coalitieakkoord committeerde óók GB zich aan maximale bijdrage van vijf miljoen. Geen acht miljoen, dus. Toen coalitiegenoot CDA hen daaraan herinnerde, konden ze vertrekken wat GB betreft. In de "te grote broek" van Hartman kan ik me dan ook wel vinden. Maar om nou een afwijkende mening te labelen als "ondernemers geklets"...
 • Henk Hartman

  5 maanden geleden
  Wat een kletskoek van Pim Oostendorp, gewoon ondernemers geklets. Er is meer dan voldoende ontsluiting via zuiderlaan naar de A1, en naar de kar voor A 50. Het gaat meneer om geld en niet om welzijn en natuur. Gb en d66 hebben een te grote broek aan getrokken . Ga op zoek naar betere oplossingen en haal de industrie uit het dorp, dan heb je daar ook geen vrachtverkeer. Fijn dat dit mooie stuik natuur op jhet hartelaar in stand blijft.
 • Andre Eggerding

  5 maanden geleden
  Prima gebruik gemaakt van je democratische rechten.
 • Joost Boswijk

  5 maanden geleden
  Steek de vlag voorzichtig uit, maar bedenk dat zulke plannen niet in het ronde archief verdwijnen, maar in de la met ‘misschien voor later’. Het loopt nu vast op één miljoen, veel geld voor u en mij, maar niet voor de overheid. Over vier jaar zijn er weer verkiezingen en die werkgeversvereniging blijft echt wel doorgaan. Ook Gemeentebelangen zal zich niet zomaar gewonnen geven.
 • HA Klomp

  5 maanden geleden
  Jammer dat een paar drammers en een bijzondere politieke visie dit weer voor elkaar gekregen hebben. Over 4 jaar verstandig kiezen, het plan uit de mottenballen en uitvoeren!