Fitlala-en tot in de finesses voor Koning

videoZelfs nu al heeft de kleur oranje de overhand in de klassen op bredeschool de Fliert in Twello. De Koning komt. Dus wordt er gedanst tot iedereen weet hoe je de Fitlala doet en staan alle knutsels in het teken van de bijzondere Koningsspelen aanstaande vrijdag. 

Groep 4 van de Kleine Wereld krijgt Fitlala-dansles van de meiden van groep 6. Groep 2 is aan het puzzelen en tekenen. De Nederlandse vlag, de Gouden Koets. Of gewoon de Koning en Koningin zelf. Groep 3 pakt het groots aan. Alle kinderen hebben een foto op de tafel liggen van het koningspaar. Met de tong tussen lippen worden gelijkende paren getekend. Want de school moet natuurlijk helemaal versierd worden.

  1. Voorst haalt opgelucht adem: straatverlichting langs Rijksstraatweg doet het (deels) weer
    Update

    Voorst haalt opgelucht adem: straatver­lich­ting langs Rijks­straat­weg doet het (deels) weer

    Inwoners van Voorst maakten zich de afgelopen periode zorgen over de veiligheid op de Rijksstraatweg. Wekenlang werkte de straatverlichting langs een gedeelte van de drukbereden provinciale weg niet. Dit betekende dat ook het zebrapad bij de nieuwe Coop niet verlicht was. De provincie meldde woensdagmiddag dat een aannemer het probleem heeft opgelost en dat de straatverlichting weer zou moeten werken. Maar dat bleek niet overal het geval.

Apeldoorn