Fitlala-en tot in de finesses voor Koning

videoZelfs nu al heeft de kleur oranje de overhand in de klassen op bredeschool de Fliert in Twello. De Koning komt. Dus wordt er gedanst tot iedereen weet hoe je de Fitlala doet en staan alle knutsels in het teken van de bijzondere Koningsspelen aanstaande vrijdag. 

Groep 4 van de Kleine Wereld krijgt Fitlala-dansles van de meiden van groep 6. Groep 2 is aan het puzzelen en tekenen. De Nederlandse vlag, de Gouden Koets. Of gewoon de Koning en Koningin zelf. Groep 3 pakt het groots aan. Alle kinderen hebben een foto op de tafel liggen van het koningspaar. Met de tong tussen lippen worden gelijkende paren getekend. Want de school moet natuurlijk helemaal versierd worden.

  1. Voorst neemt eerste horde naar aanleg zonnepark Klarenbeek
    PREMIUM

    Voorst neemt eerste horde naar aanleg zonnepark Klarenbeek

    De eerste stap naar de aanleg van een zonnepark van 21 hectare aan de Broekstraat in Klarenbeek is gezet, maar er is nog een lange weg te gaan. De gemeenteraad van Voorst nam maandagavond met een kleine meerderheid het collegevoorstel aan om een 'ontwerpverklaring van geen bedenkingen' af te geven: daarmee maakt de raad in principe de realisatie van het park mogelijk. Het is nu aan Klarenbekers en andere betrokkenen om met bezwaren en eventuele alternatieve plannen te komen.

Apeldoorn