In Twello is een spandoek van boeren afgelopen maandag kapotgesneden
Volledig scherm
PREMIUM
In Twello is een spandoek van boeren afgelopen maandag kapotgesneden © Ronald Hissink

Gedoogd boerenspandoek na paar uur gesloopt in Twello: ‘Agressie bij zo’n ludieke actie schrik je van’

Een spandoek voor het boerenprotest dat maandagnacht in Twello is opgehangen, is na een paar uur al kapotgesneden. Boeren en sympathisanten zetten de hooibalen met daartussen een doek maandagavond neer als protest tegen de stikstofmaatregelen, met toestemming van de gemeente. ,,Dat zo’n ludieke actie zo’n agressie oproept, daar schrik je wel van.”

13 reacties

 • Jan Hooijer

  2 weken geleden
  Proud to be a farmer
 • Jan Willemsen

  2 weken geleden
  Wij drinken geen melk meer zeer regelmatig vleesvervangers. Koop bijvoorkeur producten uit het buitenland.
 • willy Vos

  2 weken geleden
  Zij die vinden dat de boeren de aanschichters zijn van veel narigheid etc geef ik het advies om minimaal 2 maanden geen producten in te nemen die aan de boer gerelateerd zijn. Daarna bent u wel van ze af en ondervindt u er geen last oid meervan.
 • Joost Boswijk

  2 weken geleden
  Al hebben de agrarische actievoerders er op veel plekken een schandalige puinhoop van gemaakt, beledigen ze ons land door de vlag ondersteboven te hangen en die niet op te ruimen als die er als een vodje bijhangt, dat rechtvaardigt nog steeds niet het vernielen van een spandoek dat een niet verboden mening weergeeft. Respect voor elkaar betekent ook dat je je tegenstander de ruimte geeft haar of zijn mening te uiten als dat op een beschaafde manier gebeurt.
 • T.G Jansen

  2 weken geleden
  Tja door de akties van dd boeren is er ook veel vernielt. Dus dit valt reuze mee.