Arend Jansen.
Volledig scherm
Arend Jansen. © FOTO HISSINK

Gewipte Arend Jansen wil met eigen lijst alsnog terugkeren in de raad Voorst

Hij blijft CDA-lid, maar raadslid Arend Jansen doet op 21 maart wel los van 'zijn' partij mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Voorst.  

 1. Leerlingen van basisschool De Wingerd in Twello starten vakantie met protest voor behoud van hun speelveld: ‘Wij spelen hier!’
  PREMIUM
  Video

  Leerlingen van basis­school De Wingerd in Twello starten vakantie met protest voor behoud van hun speelveld: ‘Wij spelen hier!’

  ‘Wij spelen hier! Wij spelen hier!’. Op een steenworp afstand van het gemeentehuis galmt de kreet over het populaire speelveldje van basisschool De Wingerd in Twello. Tientallen leerlingen hebben zich daar verzameld om te protesteren tegen het plan van de gemeente om het veld aan te passen en er parkeerplekken aan te leggen voor het nieuwe gemeentehuis.
 2. Afgeslankt Klompenfeest Twello wacht op groen licht gemeente Voorst voor 41ste editie dit jaar
  PREMIUM

  Afgeslankt Klompen­feest Twello wacht op groen licht gemeente Voorst voor 41ste editie dit jaar

  De organisatie van het Klompenfeest in Twello heeft vorige week een veiligheidsplan ingediend om een sterk afgeslankt dorpsfeest in het eerste weekeinde van september te kunnen houden. Vanwege de nog geldende coronabeperkingen is een massaal evenement met tienduizenden bezoekers nog niet mogelijk, maar een kleine versie op een afgesloten terrein met toegangskaarten en testcontrole is wel een optie.

Apeldoorn