Een glimp van hoe de glamping van For-rest-Glamp bij Bussloo eruit komt te zien.
Volledig scherm
PREMIUM
Een glimp van hoe de glamping van For-rest-Glamp bij Bussloo eruit komt te zien. © For-rest-Glamp

Glamping bij Bussloo opent boekingen terwijl vergunning nog niet rond is: ‘Totaal overrompeld’

De voorbereidingen voor de nieuwe glamping ‘For-rest-Glamp’ op Bussloo zijn begonnen. Een aantal containers vol met spullen staat er al en de boekingen voor 28 mei zijn geopend. Probleem: de vergunning van de gemeente is nog niet afgegeven. Daar komt nog bij dat een aantal liefhebbers van het gebied het niet eens is met de komst van de glamping.

3 reacties

 • Henk Jansen

  5 maanden geleden
  Leisurelands is al jaren bezig de natuur om zeep te helpen. Met allerlei commerciële activiteiten en bouw van hotels, sauna,parkeerplaatsen etc. Jeroen Schreurs en Leisurelands hebben zo ook een deel van het meer in Winterswijk vernield met een soort restaurant / kroeg . En dan te bedenken dat de gemeenten = wij! Aandeelhouder en eigenaar van Leisureland zijn. Steeds minder natuur door toedoen van Leisureland en de gemeentelijke eigenaren.
 • J. Arends

  6 maanden geleden
  Bussloo is een recreatieplas voor de 3 grote steden en omgeving en niet voor een elite groep die ff niet nasr de bahama s kan. Dit strand is al meer dan 35 jaar een gedoogstrand met een rechterlijke uitspraak. Stop de steeds verdergaande comercialisering van dit gebied en zoek een plek voor de glamping elders. Bescherm met z 'n allen dit prachtige stukje natuur met zijn fauna en flora. Mensen laat je protest horen s.v. p.
 • A Kemper

  6 maanden geleden
  Zet die camping op de Fliertkamp, dichtbij het beheerderskantoor. Grote parkeerplaats dichtbij en eigenlijk ook niet meer in gebruik sinds het weghalen van het toiletgebouw.

Apeldoorn