Boer Ronald uit Terwolde nodigde Eveline eerder al uit op de boerderij.
Volledig scherm
Boer Ronald uit Terwolde nodigde Eveline eerder al uit op de boerderij. © Screenshot: KRO NCRV

Heeft boer Ronald (37) uit Terwolde dan tóch de liefde gevonden dankzij Boer Zoekt Vrouw?

Heeft boer Ronald uit Terwolde de liefde gevonden in Eveline? Het lijkt er wel op, want de 37-jarige agrariër is met Eveline volgende week te zien in de reünie van het programma Boer Zoekt Vrouw. Een vooruitblik met het tweetal werd vanavond namelijk vertoond in de voorlaatste aflevering van de populaire boerendatingshow.

Boer Ronald kreeg aan het begin van het seizoen niet genoeg brieven om gevolgd te worden in de rest van het seizoen, maar was wel te volgen in de webserie van Boer Zoekt Vrouw. In een fragment dat begin maart werd gepubliceerd was te zien dat Ronald haar date Eveline uitnodigde op de boerderij.

De 37-jarige boer gaf zijn date een rondleiding over het erf. Het duo liep onder meer naar een stal met kalfjes en een grotere stal met melkkoeien. Hij benadrukte toen dat hij niet verwacht dat zijn toekomstige liefde meehelpt met het melken van koeien en het verzorgen van de kalfjes op de boerderij. Ronald runt het boerenbedrijf met zijn broer, al keurt hij eigen initiatief van een vrouw om mee te helpen niet af. ,,Als ze het leuk vindt, vind ik dat prima,’’ liet hij in de webserie weten. 

Schaatsen

In het in maart gepubliceerde fragment kwam ook een tweede date ter sprake, namelijk schaatsen. Geheel toevallig is die activiteit niet, want Ronald is een ervaren schaatser. De melkveehouder schaatste in het verleden meermaals de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Of het ook tot een schaatsdate kwam is onbekend, want daarna bleef het in de webserie stil rondom Ronald en Eveline.

1,5 meter

Gezien de vooruitblik ziet het er naar uit dat Ronald en Eveline nog steeds samen zijn. De opname van de reünie vond namelijk recent plaats, want tijdens de draaidag moest rekening worden gehouden met de coronaregels.

Boer Ronald zit samen met Eveline aan tafel bij Yvon Jaspers.
Volledig scherm
Boer Ronald zit samen met Eveline aan tafel bij Yvon Jaspers. © KRO-NCRV
Boer Ronald uit Terwolde
Volledig scherm
Boer Ronald uit Terwolde © KRO-NCRV
  1. Gemeente Voorst wil meer toeristen uit Nederland lokken: ‘Rondje Posbank is leuk, Bussloo een prima alternatief’
    PREMIUM

    Gemeente Voorst wil meer toeristen uit Nederland lokken: ‘Rondje Posbank is leuk, Bussloo een prima alterna­tief’

    De weidse uiterwaarden, rood-witte koeien, gezellige dorpjes en een rivier die door het landschap slingert. Je kan naar vliegveld Teuge of naar de sauna in Bussloo. De gemeente Voorst heeft volgens eigen zeggen alles in zich om meer toeristen te trekken en daar zet wethouder Harjo Pinkster vol op in nu buitenlandse vakantiereizen in de coronatijd worden uitgesteld.

Apeldoorn