Tineke van Huis en Erik Immink in de bar van hun Parenclub Wilpenhof. Na maanden gesloten te zijn geweest, mochten ze afgelopen week eindelijk weer open.
Volledig scherm
PREMIUM
Tineke van Huis en Erik Immink in de bar van hun Parenclub Wilpenhof. Na maanden gesloten te zijn geweest, mochten ze afgelopen week eindelijk weer open. © Kevin Hagens

Klanten stromen toe in parenclub in Wilp: ‘Alleen op de kamers geen 1,5 meter afstand’

Parenclub Wilpenhof heeft de deuren weer geopend. Maandenlang moesten eigenaren Tineke van Huis en Erik Immink wachten voordat ze weer gasten mochten ontvangen. Lang niet alle parenclubs nemen deze stap, omdat coronaregels nog steeds beperkend zijn. Maar hier in Wilp blijven de mensen zeker niet weg, verzekert Van Huis.

2 reacties

  • K van Venen

    2 jaar geleden
    Henk, een man zijn lusten kwijt anders zoekt ie het op straat......wat een gedachte zeg. Dan hoor je ergens opgesloten te zitten als je je broek niet dicht kunt houden op straat
  • henk hartog

    2 jaar geleden
    Goed gedaan.. Een man moet ook z'n lusten kwijt, zoniet, dan zoekt ie het op straat... Dit is beter vinden wij. Gewoon wat meer Hygiëne toevoegen, dan komt het zeker goed.... Wie volgt ?