Koning Willem-Alexander en koningin Maxima tijdens de jaarlijkse Koningsspelen vorig jaar bij basisschool De Vijfmaster in Veghel.
Volledig scherm
Koning Willem-Alexander en koningin Maxima tijdens de jaarlijkse Koningsspelen vorig jaar bij basisschool De Vijfmaster in Veghel. © ANP

Koning opent de Koningsspelen in... Twello

Koning Willem-Alexander opent vrijdagmorgen 20 april de zesde editie van de Koningsspelen in Twello. Dat doet hij in Brede School De Fliert. 

 1. GA Eagles kan het tij nog niet keren en gaat ook onderuit tegen RKC
  wedstrijdverslag

  GA Eagles kan het tij nog niet keren en gaat ook onderuit tegen RKC

  Zit Go Ahead Eagles in een (beginnende) dip? Na de verliespartijen tegen AZ en PSV ging het woensdagavond ook mis op bezoek bij RKC Waalwijk (3-1). Het inhaalduel leverde niet bijster veel spektakel op, wel een aantal spectaculaire doelpunten. Zoals die van Jose Fontán, die GA Eagles op slag van rust terug in de wedstrijd leek te brengen. In het laatste kwart sloeg RKC toch toe en daar had de ploeg van René Hake geen antwoord meer op.
 2. Weg vrij voor nieuwbouw aan Olsterkampweg in Olst? Deel buurt hoopt van wel, ander deel hoopt van niet
  PREMIUM
  1

  Weg vrij voor nieuwbouw aan Olsterkamp­weg in Olst? Deel buurt hoopt van wel, ander deel hoopt van niet

  Hoeveel obstakels moet SallandWonen nog overwinnen tot er aan de Olsterkampweg kan worden gebouwd? Twee rechters hebben zich vorige week uitgesproken in het voordeel van de partijen die willen bouwen. Tot opluchting van SallandWonen én een deel van de Olster buurt, die al jaren tegen de ‘oude bende’ aankijkt. Definitief afgerekend met de tegenstanders van de nieuwbouw lijkt er echter nog niet.