Volledig scherm
Bij de Kranenstraat in Wilp Achterhoek is illegaal een laminaatvloer gedumpt. © Gemeente Voorst

Laminaatvloer gedumpt langs weg in Wilp Achterhoek

Bij de Kranenstraat in Wilp Achterhoek is een laminaatvloer langs de weg gedumpt. De gemeente Voorst zoekt getuigen van de ‘illegale afvaldumping’. 

De gemeente Voorst waarschuwt inwoners die illegaal afval dumpen voor forse boetes en het opdraaien voor de opruimkosten. De aanleiding hiervoor is illegaal langs de weg storten van een laminaatvloer. Bij de Kranenstraat in Wilp Achterhoek ontdekten handhavers van Toezicht & Handhaving tientallen laminaatplanken naast de weg.

Voorst roept mensen die iets hebben gezien of die meer informatie over de gedumpte vloer zich te melden.

 1. Aannemer stelt Voorstenaren gerust: ‘nieuwe’ Rijksstraatweg komt dit jaar gereed
  PREMIUM

  Aannemer stelt Voorstena­ren gerust: ‘nieuwe’ Rijks­straat­weg komt dit jaar gereed

  ‘Ze hadden toch al veel verder moeten zijn met de Rijksstraatweg?’ Deze indruk hebben veel Voorstenaren met betrekking tot de aanpak van de doorgaande weg in hun dorp. Volgens aannemer NTP Infra is er sprake van een achterstand van ‘slechts een handvol dagen’. ,,We hebben voor de bouwvak twee reserveweken ingepland”, stelt omgevingsmanager van de aannemer Henk Bos dorpelingen en lokale ondernemers gerust.
 2. ‘Onhandige’ Voorster wethouder komt goed weg in netelige kwestie rond Deventer Buitensociëteit
  PREMIUM

  ‘Onhandige’ Voorster wethouder komt goed weg in netelige kwestie rond Deventer Buitenso­cië­teit

  ,,Bent u in de toekomst nog geloofwaardig als wethouder?” Op deze vraag van Bert Visser (PvdA-GroenLinks) antwoordde Voorster wethouder Arjen Lagerweij gisteravond bevestigend: ,,Ja, daarvan ben ik overtuigd. Ik handel altijd naar eer en geweten.” Een deel van de oppositie vond dat Lagerweij zich door de kwestie rond de Deventer Buitensociëteit in een zeer lastige positie heeft gemanoeuvreerd. Volgens VVD-Liberaal 2000 moet hij de eer aan zich zelf houden. Gemeente Belangen, veruit de grootste fractie, bleef haar wethouder onvoorwaardelijk steunen.

Apeldoorn