Lori van Egmond gaat naar koningin Máxima. Haar Zelfregiecentra in Deventer en Raalte zijn genomineerd voor een Appeltje van Oranje.
Volledig scherm
PREMIUM
Lori van Egmond gaat naar koningin Máxima. Haar Zelfregiecentra in Deventer en Raalte zijn genomineerd voor een Appeltje van Oranje. © Ronald Hissink

Lori gaat naar de koningin: haar Vriendendiensten is voor tweede achtereenvolgende jaar genomineerd voor een ‘Appeltje’

videoLori van Egmond (48) gaat dinsdagmiddag naar Paleis Noordeinde. De Deventerse mag koningin Máxima ontmoeten. Haar Zelfregiecentra in Deventer en Raalte zijn genomineerd voor een Appeltje van Oranje. Vorig jaar viel haar Maatjesproject al op bij het Oranjefonds. Van Egmond praat niet over ‘ik’, altijd over ‘wij’ als het over haar passie gaat. Maar zonder haar waren de Zelfregiecentra er niet geweest. 

  1. Aanpassing populair speelveldje bij nieuw gemeentehuis Twello lijkt definitief: ‘Aanbesteding is al gedaan’
    PREMIUM

    Aanpassing populair speelveld­je bij nieuw gemeente­huis Twello lijkt definitief: ‘Aanbeste­ding is al gedaan’

    Waar veel omwonenden en ouders voor vreesden lijkt toch werkelijkheid te worden: het populaire speelveldje bij basisschool De Wingerd in Twello wordt anders neergelegd om plaats te maken voor parkeerplekken bij het nieuwe gemeentehuis. Wegens tijdsdruk en een aanbesteding die al gedaan is lijkt de kans op aanpassingen aan het plan miniem, zegt wethouder Vrijhoef.

Apeldoorn