Lori van Egmond gaat naar koningin Máxima. Haar Zelfregiecentra in Deventer en Raalte zijn genomineerd voor een Appeltje van Oranje.
Volledig scherm
PREMIUM
Lori van Egmond gaat naar koningin Máxima. Haar Zelfregiecentra in Deventer en Raalte zijn genomineerd voor een Appeltje van Oranje. © Ronald Hissink

Lori gaat naar de koningin: haar Vriendendiensten is voor tweede achtereenvolgende jaar genomineerd voor een ‘Appeltje’

videoLori van Egmond (48) gaat dinsdagmiddag naar Paleis Noordeinde. De Deventerse mag koningin Máxima ontmoeten. Haar Zelfregiecentra in Deventer en Raalte zijn genomineerd voor een Appeltje van Oranje. Vorig jaar viel haar Maatjesproject al op bij het Oranjefonds. Van Egmond praat niet over ‘ik’, altijd over ‘wij’ als het over haar passie gaat. Maar zonder haar waren de Zelfregiecentra er niet geweest. 

  1. Voorster raad wil meer betaalbare en ‘creatieve’ woningen, voor eigen inwoners: ‘Is niet eenvoudig’
    PREMIUM

    Voorster raad wil meer betaalbare en ‘creatieve’ woningen, voor eigen inwoners: ‘Is niet eenvoudig’

    Een tekort aan (betaalbare) woningen en jongeren die daardoor wegtrekken naar andere plaatsen. Veel kleinere gemeenten kampen ermee. Partijen in de Voorster gemeenteraad willen daarom dat de gemeente gaat kijken naar ‘creatieve woonvormen’ en de mogelijkheid voorrang te geven aan eigen inwoners bij het toewijzen van huizen. Ook als zij inmiddels niet meer in Voorst wonen.