Volledig scherm
Deelnemers aan een workshop gezonde voeding in het Banyan Centre bij Thermen Bussloo. © Jeroen Nieuwenhuis, NewDay

Nieuw Vitaal Netwerk Bussloo wil mensen en bedrijven
in regio in beweging krijgen

Mensen en bedrijven in beweging zetten naar meer vitaliteit en een betere gezondheid. Dit is het doel van Vitaal Netwerk Bussloo, het nieuwe regionale netwerk opgezet door Thermen Bussloo, het Banyan Centre en regionale partners zoals Salland Zorgverzekeringen en The Vital Company uit Oldenzaal.

 ,,Binnen onze organisatie en die van onze partners is veel kennis over gezondheid en vitaliteit. Die delen we graag met bedrijven en mensen in de regio”, zegt Lianda van Dam, manager van het Banyan Centre, centrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling bij Thermen Bussloo. Vitaal Netwerk Bussloo is volgens haar een praktische manier om samen handen en voeten te geven aan vitaliteit op de werkvloer. 

Resultaten

Het netwerk - dat zich richt op het gebied in een straal van 30 kilometer rond Bussloo - wil onder meer met bedrijven om tafel over vitaliteitsvraagstukken en gaat programma’s en trainingen ontwikkelen voor medewerkers waarvan de resultaten snel merkbaar zijn, belooft Van Dam. Zij noemt gezondheidscontroles, gezondheidsweken, anti-stress workshops en mindfulness trainingen als voorbeelden. Evenementen als bijeenkomsten met sprekers en vak-experts komen er ook. 

Voor meer informatie over het Vitaal Netwerk Bussloo kunnen belangstellen een mail sturen naar wgerrits@thermenbussloo.nl.

Apeldoorn