Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Ondanks financiële meevaller zet Voorst belastingverhoging voor woningeigenaren mogelijk toch door

Voorst kan dit jaar opgelucht ademhalen. Door een financiële bijdrage van het Rijk voor de jeugdzorg kan de gemeente dit jaar zwarte cijfers rekenen en houden ze bijna 8 ton over. Tot een lastenverlichting voor Voorstenaren lijkt het echter niet te leiden. De OZB-verhoging van de komende drie jaar blijft gewoon in stand, als het aan de gemeenteraad ligt. ,,We moeten pas op de plaats maken.”

0 reacties

 1. Verbazing in Voorster politiek rond overstap Suelmann naar VVD Liberaal-2000: ‘Ze ruilt haar principes in’
  PREMIUM
  1

  Verbazing in Voorster politiek rond overstap Suelmann naar VVD Liberaal-2000: ‘Ze ruilt haar principes in’

  De overstap van oud CDA’er Margret Suelmann van de eenmansfractie ‘Fractie Suelmann’ naar VVD Liberaal-2000 zorgt voor gefronste wenkbrauwen bij het CDA en Lijst Arend in de gemeente Voorst. Het CDA vindt dat Suelmann haar principes overboord gooit met de overstap. Lijst Arend had zelfs plannen om met Suelmann een gezamenlijke fractie te vormen bij de verkiezingen in maart.
 2. Voorlopig geen glamping op Bussloo, maar dorpen en natuurstichting zijn nog niet gerust: ‘We blijven alert’
  PREMIUM

  Voorlopig geen glamping op Bussloo, maar dorpen en natuur­stich­ting zijn nog niet gerust: ‘We blijven alert’

  De natuurstichting We Need Nature en de dorpsbelangenverenigingen van Bussloo, Posterenk en Wilp-Achterhoek kunnen opgelucht ademhalen nu de beoogde glamping op recreatiegebied Bussloo voorlopig van de baan is. Toch hangen ze niet gelijk de vlag uit. Met enige argwaan kijken ze naar het ‘Masterplan Bussloo’ dat nog ontwikkeld moet worden. ,,We zijn nog niet klaar.”

Apeldoorn