Wanneer de provincie Gelderland op 21 juli nog geen besluit heeft genomen over de veiligheid en het geluid op vliegveld Teuge, moet zij per dag 100 euro betalen, met een maximum van 15.000 euro, totdat de beslissing alsnog is genomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Wanneer de provincie Gelderland op 21 juli nog geen besluit heeft genomen over de veiligheid en het geluid op vliegveld Teuge, moet zij per dag 100 euro betalen, met een maximum van 15.000 euro, totdat de beslissing alsnog is genomen. © FOTO HISSINK

Provincie Gelderland moet boetes betalen als zij te lang wacht met besluit over vliegveld Teuge

De Raad van State in Den Haag verplicht de provincie Gelderland om uiterlijk 21 juli van dit jaar een besluit te nemen over de veiligheid en het geluid op vliegveld Teuge. Doet ze dat niet, dan moet het provinciebestuur boetes gaan betalen. Dat is de uitkomst van een procedure die het Platform Vlieghinder Teuge aanspande.

0 reacties

 1. Deventerse Marije Woertman krijgt kinderen aan de groente: ‘Wat je zelf kweekt, smaakt veel lekkerder’
  PREMIUM
  video

  Deventerse Marije Woertman krijgt kinderen aan de groente: ‘Wat je zelf kweekt, smaakt veel lekkerder’

  Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil met haar De Leukste Kindermoestuin kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ,,Wat is er nou lekkerder dan je zelfgeteelde worteltjes of komkommers opeten?’’ Om de drempel nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.
 1. Go Ahead Eagles arriveert in Rotterdam
  Play

  Go Ahead Eagles arriveert in Rotterdam

 2. Priscillia redde haar kinderen uit brandende woonwagen
  Play

  Priscillia redde haar kinderen uit brandende woonwagen

Apeldoorn