Wanneer de provincie Gelderland op 21 juli nog geen besluit heeft genomen over de veiligheid en het geluid op vliegveld Teuge, moet zij per dag 100 euro betalen, met een maximum van 15.000 euro, totdat de beslissing alsnog is genomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Wanneer de provincie Gelderland op 21 juli nog geen besluit heeft genomen over de veiligheid en het geluid op vliegveld Teuge, moet zij per dag 100 euro betalen, met een maximum van 15.000 euro, totdat de beslissing alsnog is genomen. © FOTO HISSINK

Provincie Gelderland moet boetes betalen als zij te lang wacht met besluit over vliegveld Teuge

De Raad van State in Den Haag verplicht de provincie Gelderland om uiterlijk 21 juli van dit jaar een besluit te nemen over de veiligheid en het geluid op vliegveld Teuge. Doet ze dat niet, dan moet het provinciebestuur boetes gaan betalen. Dat is de uitkomst van een procedure die het Platform Vlieghinder Teuge aanspande.

0 reacties

 1. Wilp verliest zijn snackbar; Harrie en Wilma na 26 jaar De Pitstop met pensioen. ‘We wilden ervoor vechten’
  PREMIUM
  video
  1

  Wilp verliest zijn snackbar; Harrie en Wilma na 26 jaar De Pitstop met pensioen. ‘We wilden ervoor vechten’

  Wat minder móeten en wat meer mógen, daar zijn Harrie (66) en Wilma Overmaat (63) wel aan toe. Al 26 jaar bestieren zij samen snackbar De Pitstop in Wilp. Met de nadruk op ‘samen’, want in al die jaren hebben ze slechts een paar uurtjes hulp gehad van een derde. Het is het einde van een tijdperk. ,,Hectisch, zwaar en moeilijk’’, zo omschrijft Harrie Patat, zoals iedereen hem noemt, de laatste dagen als snackbareigenaar.
 1. Welke duistere geheimen nam Wim S. mee zijn graf in?
  Play

  Welke duistere geheimen nam Wim S. mee zijn graf in?

 2. EOD heeft handen vol aan hobby-bomzoekers: 'Levensgevaarlijk'
  Play

  EOD heeft handen vol aan hob­by-bomzoekers: 'Levensge­vaar­lijk'

Apeldoorn