Raymond Lorié (links) en Chris Wolters maken bij Omroep Voorst het programma Hulp uit uw Radio. Harry Peters (midden) verzorgt de techniek.
Volledig scherm
PREMIUM
Raymond Lorié (links) en Chris Wolters maken bij Omroep Voorst het programma Hulp uit uw Radio. Harry Peters (midden) verzorgt de techniek. © Kevin Hagens

Radiocracks uit Apeldoorn bundelen krachten voor uitzendingen over corona

Ze hebben allebei een schat aan ervaring. Achter de microfoon hebben de Apeldoorners Raymond Lorié en Chris Wolters aan een blik genoeg om te weten welke kant het gesprek op moet gaan. De mannen zijn met het programma Hulp uit uw radio iedere avond vanaf 18.00 uur live in de Stedendriehoek te horen.

Lorié en Wolters zien elkaar elke avond, op gepaste afstand, in de studio van RTV Voorst in Twello. Beetje humor, meer ernst. Nog even doorvragen. Ze kennen elkaar ruim 35 jaar als vrienden en van de start van de lokale omroep. Sport, cultuur in het geval van Lorié: veel muziek. Ze realiseerden samen talloze professionele producties. Wolters deed de opzet, Lorié de stem. 

  1. Gemeente Voorst wil meer toeristen uit Nederland lokken: ‘Rondje Posbank is leuk, Bussloo een prima alternatief’
    PREMIUM

    Gemeente Voorst wil meer toeristen uit Nederland lokken: ‘Rondje Posbank is leuk, Bussloo een prima alterna­tief’

    De weidse uiterwaarden, rood-witte koeien, gezellige dorpjes en een rivier die door het landschap slingert. Je kan naar vliegveld Teuge of naar de sauna in Bussloo. De gemeente Voorst heeft volgens eigen zeggen alles in zich om meer toeristen te trekken en daar zet wethouder Harjo Pinkster vol op in nu buitenlandse vakantiereizen in de coronatijd worden uitgesteld.

Apeldoorn