Boer Ronald kreeg zondagavond in de daadwerkelijke seizoensopening van Boer Zoekt Vrouw Yvon Jaspers op bezoek. Die had 28 brieven meegenomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Boer Ronald kreeg zondagavond in de daadwerkelijke seizoensopening van Boer Zoekt Vrouw Yvon Jaspers op bezoek. Die had 28 brieven meegenomen. © KRO-NCRV

Ronald (37) uit Terwolde ontvangt 28 brieven bij Boer Zoekt Vrouw: ‘graag een beschuitje mee eten’

Melkveehouder Ronald (37) uit Terwolde is dolgelukkig met de 28 brieven die hij bij zijn deelname aan Boer Zoekt Vrouw heeft ontvangen. In het nieuwe seizoen dat zondagavond is gestart voegde hij direct de daad bij het woord en belde een van de briefschrijfsters op. ,,Vind je het leuk om eens af te spreken?”

Die uitnodiging wordt aan de andere kant van het videogesprek hartelijk aanvaard, waarna boer Ronald enigszins in de wolken wat moeite heeft om de verbinding te verbreken. De melkveehouder uit Terwolde - hij runt daar met zijn broer een boerenbedrijf met tweehonderd koeien - kreeg even daarvoor Yvon Jaspers op bezoek. Die had 28 brieven voor Ronald meegenomen. ,,Ik rekende op zo'n 25 tot 30 brieven”, glundert de blonde boer. ,,Dus gokken kan ik in ieder geval.”

Apeldoorn