Vliegveld Teuge wacht al jaren op het luchthavenbesluit waarin geregeld is hoeveel vliegtuigen er mogen opstijgen en landen.
Volledig scherm
PREMIUM
Vliegveld Teuge wacht al jaren op het luchthavenbesluit waarin geregeld is hoeveel vliegtuigen er mogen opstijgen en landen. © Foto Hissink

Soap rond vergunning vliegveld Teuge duurt voort: cruciale documenten zoekgeraakt

De soap rond de vergunning voor vliegveld Teuge duurt voort. De aanvraagformulieren voor een cruciaal document zijn zoekgeraakt.

16 reacties

 • M Van Deventer

  1 maand geleden
  Vroeger als kind kwam ik er vaak, nu met ons gezin nog steeds regelmatig. Het is prachtig! En zoals ik recent bij de kartbaan in Eefde al aangaf. De meeste klagers zijn er "naast" komen wonen om vervolgens te gaan klagen. Op het "platteland" een tweede huisje kopen en dan klagen dat de buurman (boer) stinkt.
 • Roelof Veldhuis

  1 maand geleden
  Crux van het verhaal is dat het vliegveld al vele decennia bestaat en veel drukker is geweest dan anno nu. De vliegtuigen zijn -op een enkeling na- ook een stuk stiller geworden, een ontwikkeling die nog steeds doorgaat. Als je niet van vliegtuigen houdt, ga dan niet naast een vliegveld wonen. Mijn 2 cent.
 • Rob Ende

  1 maand geleden
  Mijn huis is gebouwd in 1926. Zelf woon ik ruim 15 jaar in het gebied. De laatste jaren is er zeker wat veranderd. Meer vliegbewegingen en afhankelijk van het type vliegtuig geen of vreselijk veel overlast. Vooral de oudere types zijn niet meer van deze tijd. Ook lappen de piloten de regels aan hun laars. Tijdens take off blijven ze te lang laag vliegen om snelheid te maken en bovendien wijken ze af van de aangegeven landings- en vertrekroutes. Kom een keer langs op zondagochtend om te luisteren
 • P. Versteegen

  1 maand geleden
  De klagers zeuren maar door. Veel uit woningen die later nieuw gebouwd zijn. Een lokaal vliegveld waar heel veel mensen olezierbaan beleven, niet alleen de piloten en passagiers maar ook heel veel fietsers met en zonder kinderen die lekker kijken, para's zweefvliegers etc.
 • M.C. Fels

  1 maand geleden
  Veel last van dit vliegveld. Het plezier van een enkeling staat hier in geen enkele verhouding tot de overlast. En hoezo kostbare brandstof verspillen aan een beetje flierefluiten in de lucht? Weg met dat vliegveld.
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”