Tijdens de oefenwedstrijd in Twello tussen Voorwaarts en Schalkhaar gaat het er ontspannen aan toe. Staand (midden) Henk Massink met rechts Arra Hulzebos.
Volledig scherm
PREMIUM
Tijdens de oefenwedstrijd in Twello tussen Voorwaarts en Schalkhaar gaat het er ontspannen aan toe. Staand (midden) Henk Massink met rechts Arra Hulzebos. © Ronald Hissink

Supporters bij Voorwaarts in Twello zien reikhalzend uit naar ‘normaal’ seizoen; het begin is er

Eindelijk was er weer publiek welkom bij Voorwaarts in Twello. De opluchting was tijdens de vriendschappelijke voetbalwedstrijd donderdagavond tegen Schalkhaar (2-2) duidelijk van de gezichten van ‘die-hards’ Arra Hulsebos (69) en Henk Massink (75) af te lezen.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Apeldoorn