Twellonaar Tom haalde twee vlaggen van lantaarnpalen in zijn dorp. Vervolgens werd hij bedreigd door boeren.
Volledig scherm
PREMIUM
Twellonaar Tom haalde twee vlaggen van lantaarnpalen in zijn dorp. Vervolgens werd hij bedreigd door boeren. © Ronald Hissink

Tom haalde omgekeerde vlaggen weg in Twello en werd daarna bedreigd: ‘Gemeente doet niks’

PollHij ergert zich aan de omgekeerde vlaggen aan straatmeubilair in Voorst. De gemeente wil ze nog niet verwijderen, daarom besloot Twellonaar Tom het zelf te doen. Hij haalde er twee weg, waarna boze boeren hem thuis bedreigden en zijn auto besmeurden. ,,Als ik aangifte zou doen, konden ze niet voorkomen dat de dreigementen ook uitgevoerd zouden worden.”

85 reacties

 • M.C. Fels

  1 maand geleden
  Dit krijg je dus als de gemeente en provincie wegkijken. Dat doen ze omdat ze bang zijn voor de boeren, die hun trekkermacht misbruiken. Dan gaan burgers over tot eigenrichting. Dit is de schuld van de gemeente. Grijp nu dan in gemeente en haal al die vlaggen weg.
 • E. Lentekind- De Jong

  2 maanden geleden
  @ Vlaudi verhoeven: flink gefrustreerd zo te lezen. Klopt niets van.
 • Michel Meenhuis

  2 maanden geleden
  Ut telt weer : A.B.T.B. ( = Alle Boeren Tegeliek Besodemieterd ) !!!
 • Marcel Buurman

  2 maanden geleden
  Als dit schandalige gedrag de manier is waarop de gemiddelde boer te werk gaat, verliezen ze bij mij iedere sympathie en mogen ze worden aangepakt.
 • M Van Deventer

  2 maanden geleden
  Beste Verhoeven, wie is "ze" en denkt u echt dat arbeiders het 30 jaar geleden beter hadden? (Gelooft u ook in een platte aarde?)
 1. Deventer horecatycoon Sahin kruipt door het oog van de naald: veiling inboedel zeven zaken van tafel
  PREMIUM
  7

  Deventer horecaty­coon Sahin kruipt door het oog van de naald: veiling inboedel zeven zaken van tafel

  De inboedelveilingen van zeven horecazaken van Ayhan Sahin gaan (voorlopig) niet door. De horecatycoon uit Twello ligt in de clinch met de Belastingdienst, omdat hij ruim een miljoen euro aan belasting is verschuldigd. Zaken in Deventer, Zutphen en de gemeente Voorst dreigden ten onder te gaan, maar hij heeft vandaag op het nippertje een schikking getroffen in een kort geding.
 2. Muziek, show en selfies op oranje loper: Iedereen is nu al trots op Apeldoorn (en WK volleybal moet nog beginnen)
  PREMIUM
  Met video
  1

  Muziek, show en selfies op oranje loper: Iedereen is nu al trots op Apeldoorn (en WK volleybal moet nog beginnen)

  Alles wat maar een beetje met Apeldoorn te maken heeft liep er zo trots als een pauw bij op het Marktplein in Apeldoorn. Oké, de 3500 mensen waarop gehoopt werd, stonden er niet tijdens de teampresentatie van de 24 deelnemende landen aan het WK volleybal, maar toch was de belangstelling groot en de sfeer topsportwaardig. ,,Ik ben ontzettend trots, nu al.”