Verkeersruzie leidt tot ongeluk op A1 bij Wilp

VIDEOEen ongeluk op de A1 leidde vanavond tot een flinke file voor weggebruikers komend vanuit Deventer.  Volgens de politie is een verkeersruzie aan het ongeluk vooraf gegaan. De snelweg is inmiddels weer vrijgegeven.

 1. Waterfabriek Wilp stapje dichterbij na ‘geslaagde’ proef
  PREMIUM

  Waterfa­briek Wilp stapje dichterbij na ‘geslaagde’ proef

  In een wereld waarin schoon water en grondstoffen steeds schaarser worden, klinkt het nieuwe zuiveringsconcept van de toekomstige Waterfabriek Wilp als muziek in de oren. Door rioolwater te scheiden in plaats van biologisch te zuiveren, worden grondstoffen onttrokken aan het rioolwater. En bij dit zuiveringsproces komen ook geen broeikasgassen meer vrij. Met het schone water wordt daarnaast de Twellose beek gevoed.
 2. Extra rijstroken van A1 bij Deventer zijn open (maar werk en overlast nog lang niet voorbij)
  PREMIUM
  Video | Poll

  Extra rijstroken van A1 bij Deventer zijn open (maar werk en overlast nog lang niet voorbij)

  Met een druk op de knop opende minister Cora van Nieuwenhuizen vanmiddag de nieuwe rijstroken op de A1 bij Deventer. Het extra asfalt moet een einde maken aan files en opstoppingen op de drukke corridor tussen de Randstad en Duitsland. Maar voorbij is de overlast zeker nog niet. Wat is er al wel af en wat krijgen we tot 2025 nog voor de kiezen? Best veel. De Stentor maakte een overzicht.

Apeldoorn