Secretaris Annet te Bokkel van de natuurstichting We Need Nature en secretaris Frans Pol van Posterenks Belang zijn blij met het besluit van de gemeente om de glamping af te wijzen, maar zijn nog niet gerust.
Volledig scherm
PREMIUM
Secretaris Annet te Bokkel van de natuurstichting We Need Nature en secretaris Frans Pol van Posterenks Belang zijn blij met het besluit van de gemeente om de glamping af te wijzen, maar zijn nog niet gerust. © Foto Freddy Schinkel / Kevin Hagens / Ronald Hissink

Voorlopig geen glamping op Bussloo, maar dorpen en natuurstichting zijn nog niet gerust: ‘We blijven alert’

De natuurstichting We Need Nature en de dorpsbelangenverenigingen van Bussloo, Posterenk en Wilp-Achterhoek kunnen opgelucht ademhalen nu de beoogde glamping op recreatiegebied Bussloo voorlopig van de baan is. Toch hangen ze niet gelijk de vlag uit. Met enige argwaan kijken ze naar het ‘Masterplan Bussloo’ dat nog ontwikkeld moet worden. ,,We zijn nog niet klaar.”

0 reacties

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.