Twello vanuit de lucht.
Volledig scherm
PREMIUM
Twello vanuit de lucht. © Ronald Hissink

Voorst gaat tonnen inzetten voor verduurzamen van sociale huurwoningen

Torenhoge energieprijzen en een naderende winter. Voor veel mensen hét moment om te investeren in de verduurzaming van hun huis. Sociale huurders zijn echter afhankelijk van hun woningcorporatie. Daarom wil de gemeente Voorst samen met woningcorporatie IJsseldal Wonen tonnen inzetten om ook bewoners van sociale huurwoningen te helpen hun huis te verduurzamen.

2 reacties

 • H. Prinsen

  2 maanden geleden
  Het is niet aan de overheid om woningen te gaan http://isoleren.De eigenaren hebben vaak tientallen jaren gecast en hebben vaak weinig geïnvesteerd in hun woningen. Nu mag de belastingbetaler opdraaien.
 • martijn huiskamp

  2 maanden geleden
  Goede zaak gem Voorst
 1. GA Eagles duidelijk maatje te klein voor AZ, het clubrecord blijft staan op ‘elf’
  wedstrijdverslag

  GA Eagles duidelijk maatje te klein voor AZ, het clubrecord blijft staan op ‘elf’

  De selectie van Go Ahead Eagles zal het clubrecord - de meeste ongeslagen wedstrijden op rij in de eredivisie - moeten blijven delen met de ‘klas van 1970’. Tegen topploeg AZ werd er geen twaalfde duel aan de reeks vastgeplakt. Sterker nog, met 1-4 kwam GA Eagles nog genadig weg. De bezoekers uit Alkmaar waren eigenlijk op alle fronten beter. De weg naar handhaving in de eredivisie is nog lang voor GA Eagles.
 2. Voorst heeft meeste onbewoonde woningen van Gelderland: Hoe kan dat in tijden van woningnood?
  PREMIUM
  2

  Voorst heeft meeste onbewoonde woningen van Gelderland: Hoe kan dat in tijden van woningnood?

  Één op de zestien woningen was op 1 januari 2022 onbewoond in de gemeente Voorst. Voorst is daarmee de koploper van alle Gelderse gemeenten. Het zijn in tijden van woningnood verbazende cijfers. De lokale woningcorporatie, makelaars en de gemeente tasten echter in het duister over de oorsprong van de cijfers. ,,Dit kan niet kloppen. Het is mij een raadsel hoe ze hieraan komen.”