De randweg loopt nu dood bij bedrijventerrein Engelenburg in Twello. De gemeente Voorst wil de weg graag doortrekken naar de Rijksstraatweg aan de westkant van het dorp.
Volledig scherm
PREMIUM
De randweg loopt nu dood bij bedrijventerrein Engelenburg in Twello. De gemeente Voorst wil de weg graag doortrekken naar de Rijksstraatweg aan de westkant van het dorp. © FOTO HISSINK

Voorster raad eist van wethouder nieuwe deadline voor randweg Twello: ‘Het moet een keer klaar zijn’

Er moet definitief duidelijkheid komen over de afronding van een nieuwe randweg in Twello. Dat vindt de Voorster gemeenteraad. Vóór eind 2021 zou wethouder Hans van der Sleen meer duidelijkheid geven over de financiering van de omstreden weg, maar die belofte kon hij niet waarmaken. Als er op 30 april geen duidelijkheid is, gaat er een streep door het plan, eisen partijen.

4 reacties

 • Henk Teunissen

  7 maanden geleden
  Beste Jansen, een weldenkend Voorstenaar zal juist NIET op Gemeentebelangen stemmen. Hij/Zij weet wanneer Gemeentebelangen het voor het zeggen blijft houden het nog slechter wordt, het geld wordt met bakken uitgegeven en de burger mag weer voor deze strop opdraaien. Er is al zoveel geld verdwenen door die club van Gemeentebelangen in een bodemloze put/ijskelder of nieuw en te duur gemeentehuis. Over minachten gesproken, daar praten de buren van de Buitensociëteit nog steeds over! Schande!!
 • R.F.J. Jansen

  7 maanden geleden
  Ik ben blij dat e.v/d Wilgen op 17 maart de vlag uithangt als GB(Gemeentebelangen) op 11 zetels uitkomt .Dan heeft de weldenkende Voorstenaar (dus niet dat import volk) eindelijk juist gestemd en weten dat deze partij gelukkig alleen voor een leefbaar Voorst staat en niet die landelijk gerelateerde partijen die ons via de landelijke politiek al jaren (lees 10 jaar)letterlijk en figuurlijk in de kou laten staan .De stemmer minachten is GEEN politiek
 • e v.d. wilgen

  7 maanden geleden
  Dit college van B&W is totaal ongeschikt en heeft ook nog eens dictatoriale trekjes. Al dat geleende geld moet op den duur wel terugbetaald worden. Van andermans geld is het gemakkelijk om de grote jonge uit te hangen. Zoals het er nu naar uitziet hang ik op 17 maart de vlag uit.
 • John de croon

  7 maanden geleden
  Als de burger vooral stemt op VVDLiberaal2000, CDA, Voortvarend, PvdaGroenLinks of Sgp is dit probleem ook opgelost
 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”