Wethouder Hans van der Sleen.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Hans van der Sleen. © Rob Voss / archief

Voorster wethouder Van der Sleen overleeft motie van wantrouwen

Wethouder Hans van der Sleen heeft maandagavond in de Voorster gemeenteraad een motie van wantrouwen overleefd. De voltallige oppositie eiste zijn vertrek vanwege uitspraken die Van der Sleen eerder deed in een interview in de Stentor. De wethouder mag blijven zitten omdat de coalitiepartijen Gemeente Belangen en D66 tegen de motie stemden.

1 reactie

 • Osinga

  3 weken geleden
  Hij overleeft wel een motie van wantrouwen, maar er is niemand meer die nog vertrouwen heeft in deze regenteske feodalistische bestuurder die als een narcist denkt dat hij altijd gelijk heeft. en de wereld om hem heen maar lastig vindt. Dat gemeentebelangen hem nog steeds de hand boven het hoofd houdt is onbegrijpelijk en wordt waarschijnlijk gevoed door machts politiek. prima hoor en zelf weten ... in 2022 zijn er weer verkiezingen en dan zijn we weer van dit probleem verlost pfff
 1. Vogelaars uit hele land hopen op glimp van jufferkraanvogel bij Voorst: ‘Ik heb er een beetje de pest in’
  PREMIUM
  video

  Vogelaars uit hele land hopen op glimp van juffer­kraan­vo­gel bij Voorst: ‘Ik heb er een beetje de pest in’

  De vogel is gevlogen, maar de vogelaars zijn er nog wel. Op de Voorsterklei staan deze woensdagmiddag zeker tien mensen, verrekijker om de nek of voor de ogen. Ingespannen zoeken ze de lucht af. Komt hij terug? De zeldzame jufferkraanvogel die hier de afgelopen dagen fourageerde tussen de ooievaars is vanmorgen om 9.20 uur opgestegen en in zuidoostelijke richting weggevlogen.
 1. Israël zet aanvallen Gaza voort in nacht vol beschietingen
  Play

  Israël zet aanvallen Gaza voort in nacht vol beschietin­gen

 2. Auto schept fietsster in Apeldoorn, traumaheli opgeroepen
  Play

  Auto schept fietsster in Apeldoorn, traumaheli opgeroepen

Apeldoorn