Recreatieplas Bussloo is een populaire plek voor veel mensen uit de regio op warme zomerdagen.
Volledig scherm
PREMIUM
Recreatieplas Bussloo is een populaire plek voor veel mensen uit de regio op warme zomerdagen. © Archief/Jeroen Jazet

Vrouwelijke naturisten op Bussloo lastiggevallen: ‘Ze vragen om seks, soms zijn er zelfs masturberende mannen’

Onrust op het naturistenstrand van Bussloo. Daar kregen vrouwelijke bezoekers de afgelopen tijd meerdere keren te maken met masturberende bezoekers op het naaktstrand. Dat zegt de naturistenbelangenvereniging Bescherming Naturistengebied Bussloo (BNB). Volgens de vereniging zijn dergelijke klachten fors toegenomen, vergeleken met vorige jaren. ,,Er wordt nu meer gecontroleerd.”

17 reacties

 • Joop Beense

  11 maanden geleden
  Ik ben hondenliefhebber, heb er zelf twee, maar honden horen niet thuis op of in een naturistengebied. Een hondenstrand al helemaal niet. Neem je beest lekker mee de bossen in. Over het feitelijke onderwerp en dat is sex en masturberende mannen, heb ik werkelijk nog nooit gezien. Zet die virtual reality bril eens af en dan zie je echt een andere wereld. Dat er mensen zijn die opgewonden raken bij het zien van al dat bloot is niet zo vreemd en dat is niet alleen bij mannen zo, ook bij de vrouwen.
 • Henri Zwols

  11 maanden geleden
  Corinne, Alfred. Leisurelands wil gedurende de zomer geen honden ivm de waterkwaliteit. Dus een hondenstrand gaat er sowieso niet komen. En als er wel een strand opgeofferd zou moeten worden voor een hondenstrand, dan is het naturistenstrand niet de meest voor-de-hand-liggende keuze. Dat strand wordt erg goed bezocht. Niet alleen door een groep swingers, die op een kliekje bij elkaar liggen, maar het hele strand is druk. Ik bezoek het strand heel regelmatig en ben blij met het toezicht.
 • H Timmer

  11 maanden geleden
  Wàt een zedenpreikers hier 😞 Wij komen al ruim 45 jaar op naaktstranden. Het gebeurd gewoon. Mensen raken nou eenmaal opgewonden van al het bloot om hun heen, en dan bedoel ik niet alleen mannen. Als je een paar keer op een bepaald strand bent geweest weet je waar het wel of niet gebeurd. Wanner je er niet tegen kunt ga dan ergens anders liggen. Afgelopen zondag werd er nog een ouder koppeltje weggestuurd omdat ze alleen maar liefdevol lagen te knuffelen..... Hou op met de betutteling!!!!!!
 • HAM Boelens

  11 maanden geleden
  Wel jammer dat er geen nummer op de pick staat.
 • arjan eelsing

  11 maanden geleden
  Laatde vrouwen met rust
 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.