In het Twellose zwembad De Schaeck kan voorlopig niet worden gezwommen vanwege coronabesmetting bij meerdere medewerkers. Het bad is in ieder geval gesloten tot en met 9 december.
Volledig scherm
In het Twellose zwembad De Schaeck kan voorlopig niet worden gezwommen vanwege coronabesmetting bij meerdere medewerkers. Het bad is in ieder geval gesloten tot en met 9 december. © Archief/Ronny te Wechel

Zwembad De Schaeck in Twello dicht na coronabesmetting bij zes medewerkers

Vanwege een coronabesmetting bij zes medewerkers, is zwembad De Schaeck in Twello vanmiddag rond 13.00 uur per direct gesloten. Het zwembad blijft in elk geval dicht tot en met woensdag 9 december.

 1. Veroorzaakt loslatende oeverbescherming IJssel vervuiling met plastic? ‘Ik hoop dat hier oog voor is’
  PREMIUM

  Veroor­zaakt loslatende oeverbe­scher­ming IJssel vervuiling met plastic? ‘Ik hoop dat hier oog voor is’

  Langs de oevers van de IJssel vind je hier en daar grote zwarte lappen tussen het zand en de stenen. Het is ‘geotextiel’ dat eigenlijk ónder de stenen langs de rivier hoort te liggen om de oever te wapenen tegen onder meer erosie door het water. Toch verschijnt het aan de oppervlakte, waar het door toedoen van weer en wind ontbindt en deeltjes ervan in het water komen. Het is onduidelijk of dat reden tot zorgen baart, al is niet iedereen er gerust op.
 1. Wilders en Rutte botsen om avondklok

  Wilders en Rutte botsen om avondklok

 2. Samenvatting: VVV-Venlo - Go Ahead Eagles
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting: VVV-Venlo - Go Ahead Eagles

  21 januari

Apeldoorn