Bedrijven doen meer om medewerkers tevreden te houden.
Volledig scherm
PREMIUM
Bedrijven doen meer om medewerkers tevreden te houden. © Robin Utrecht

Bedrijven schieten werknemer te hulp: van 2.600 euro extra salaris tot geld voor duurzamer huis

Steeds meer bedrijven keren hun medewerkers ‘inflatiebonussen’ uit. Dat moet helpen om de stijgende kosten voor energie en dagelijkse boodschappen op te vangen. Tegelijk hopen bedrijven  dat ‘goed werkgeverschap’ ook helpt om medewerkers aan zich te binden. Ze kampen bijna allemaal met personeelskrapte.

10 reacties

 • Marjan Bos

  2 maanden geleden
  Kom maar op scania..blijf niet achter!!
 • Margreet Deudekom

  2 maanden geleden
  Er worden miljoenen bespaard door de vrijwilligers, zij zullen nooit iets terugzien van hun inzet. Misschien iets voor de belastingdienst om via jaarlijkse aangifte iets te regelen?
 • Robbert Scholten

  2 maanden geleden
  Een slimme werkgever kon in de jaren tachtig al sparen samen met de werknemer,en dat kan nog steeds,het gaat niet om direct fantastische bedragen maar met de tijd telt het lekker op
 • Stefan Ramon

  2 maanden geleden
  bedrijf helpt werknemers, met financiële steun.. mooi zou je zeggen! maar vooral zure reacties... jammer zeg. @ Karin Schoiten: achmea is veel meer dan alleen zorg, een grote commerciële verzekeraar. Heeft niets met zorggeld te maken. @ Van Blijswijk: waarom zo zuur? hoezo vergeten? je werkt toch niet meer, waarom zou je dan geld moeten krijgen van een werkgever? @Boxma: welke rekening? word die groep om geld gevraagd? dacht t niet... de bedrijven betalen het toch zelf?
 • R. Veldhuis

  2 maanden geleden
  Ik lees een aantal reacties m.b.t. gepensioneerden. Er wordt al gecompenseerd doordat de AOW nog steeds is gekoppeld aan het wettelijk minimumloon. Er kan echter niet op de volle breedte worden gecompenseerd. Dat is niet te betalen. Waar vroeger 7 werkenden per aower waren en aardgasbaten is dat nu aan het teruglopen tot 3 werkenden en geen aardgasbaten. De kosten verdubbelen maar worden betaald door de helft van de werkenden t.o.v. vroeger.