Demissionair Minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (D66) en demissionair Minister Bas van 't Wout van Economische Zaken tijdens een debat in de Tweede Kamer over de uitbreiding van het steunpakket voor bedrijven.
Volledig scherm
Demissionair Minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (D66) en demissionair Minister Bas van 't Wout van Economische Zaken tijdens een debat in de Tweede Kamer over de uitbreiding van het steunpakket voor bedrijven. © ANP

De Kamer wil pechvogels helpen, maar meer coronasteun zit er niet in

Het kabinet blijft onvermurwbaar: meer specifieke coronasteun is onuitvoerbaar. Toch wil de Tweede Kamer dat de ministers een ultieme poging wagen om ouders, starters en andere pechvogels tegemoet te komen.

  1. Vivienne vond babywereld ‘truttig en onpraktisch’; nu gebruiken miljoenen baby’s haar fopspeen en S-fles
    PREMIUM
    met video

    Vivienne vond babywereld ‘truttig en onprak­tisch’; nu gebruiken miljoenen baby’s haar fopspeen en S-fles

    De kans is groot dat de fopspeen of het flesje van je baby is ontworpen in Bilthoven. In een bedrijfspand naast het station zetelt Difrax, marktleider op het gebied van babyproducten in ons land. Vivienne van Eijkelenborg nam het bedrijf in 1999 over van haar ouders en zorgde voor een aantal revolutionaire innovaties in de babybranche. In 2016 werd ze gekozen tot Zakenvrouw van het Jaar.