Dirck Slabbekoorn: ,,Laatst hebben we nog met zijn allen een huis gezocht voor een collega die na een scheiding op straat was gezet."
Volledig scherm
PREMIUM
Dirck Slabbekoorn: ,,Laatst hebben we nog met zijn allen een huis gezocht voor een collega die na een scheiding op straat was gezet." © Jan Kok | Boomerang Fotografie

Deze supermarktmanager neemt iedere kandidaat aan: 'Iedereen heeft wel een krasje’

Geen ongemakkelijk gesprek, geen ‘u hoort nog van ons'. Wie bij de supermarkt van Dirck Slabbekoorn solliciteert, wordt al aangenomen voordat de koffie is ingeschonken. Ervaring, opleidingsniveau of een verleden: het maakt de manager niet uit. ,,Iedereen heeft wel een krasje, maar dat mag niet bepalen hoeveel succes jij in het leven krijgt.”

0 reacties

  1. Dirck vroeg politie geen boete uit te schrijven aan winkeldieven, hij besloot ze zelf te helpen
    PREMIUM

    Dirck vroeg politie geen boete uit te schrijven aan winkeldie­ven, hij besloot ze zelf te helpen

    Wie voor het eerst steelt bij deze supermarkt, krijgt geen straf maar hulp. Filiaalmanager Dirck Slabbekoorn (37) komt talloze winkeldieven tegen met een aangrijpend verhaal. Zoals een 12-jarig meisje dat een reep chocolade meenam uit de winkel. ,,Toen ik haar vroeg waarom ze dit deed, zei ze: ik weet dat het niet mag, maar dan kom ik misschien bij papa, die zit in de gevangenis.”