Mede dankzij president Macron, die absoluut nog vóór de Franse presidentsverkiezingen van april een Europees akkoord wil.
Volledig scherm
Mede dankzij president Macron, die absoluut nog vóór de Franse presidentsverkiezingen van april een Europees akkoord wil. © AP

Franse president bezorgt Nederlandse minimumloners 3 euro extra

Na jaren stagnatie stormt Europa ineens in volle vaart af op een in heel Europa geldend - maar per land in hoogte verschillend - wettelijk minimumloon. Mede dankzij president Macron, die absoluut nog vóór de Franse presidentsverkiezingen van april een Europees akkoord wil, gaan ook Nederlandse minimumloners er straks als het aan het Parlement ligt dik 3 euro per uur op vooruit.

1 reactie

 • Julius Bruins

  2 maanden geleden
  👍👍Agnes, dit kon wel eens de doodsteek zijn voor PostNL, geen wonder dat je eruit geknikkerd bent in april, ik bedoel, je kon niet anders dan jouw herverkiezing in te trekken, inderdaad teveel tegenstrijdige belangen zullen we maar zeggen. Maar ik ben trots op je.
 1. Vluchteling Arfan ziet na zes jaar volhouden zijn droom uitkomen: ‘Mijn bloemenhandel is gestart’
  PREMIUM

  Vluchte­ling Arfan ziet na zes jaar volhouden zijn droom uitkomen: ‘Mijn bloemenhan­del is gestart’

  Geef nooit op en blijf geloven in je dromen! Het levensmotto en doorzettingsvermogen van de Syrische vluchteling Arfan Karaki uit Culemborg is in 2021 beloond. Na zes jaar van vallen en opstaan is de bloemenhandel van Arfan van start gegaan. Mila Rose Flowers heet het exportbedrijf. Genoemd naar Mila, dochter van Arfan en zijn vrouw Zeinab, die in juni werd geboren. ,,2021 was in alle opzichten een topjaar”, glundert Arfan.