Foto ter illustratie. Eerstejaars studenten tijdens de start van de introductieweek UIT van de Hogeschool Utrecht en Universiteit Utrecht.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. Eerstejaars studenten tijdens de start van de introductieweek UIT van de Hogeschool Utrecht en Universiteit Utrecht. © ANP

Heb je een van deze studies gedaan, dan staan bedrijven om je te springen

Wat moet je studeren om in de smaak te vallen bij werkgevers? Bedrijven staan nog steeds in de rij voor kandidaten met een businessdiploma op zak, blijkt uit de nieuwe lijst met de populairste studies onder werkgevers. Maar ook werknemers die doorgeleerd hebben in bijvoorbeeld datawetenschappen kunnen rekenen op grote belangstelling.

0 reacties

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    1

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.