Jurre Versteegh (10) runt bloemenhandel Flowers on Tour. ,,De Rabobank wilde geen zakelijke rekening voor mij openen. Uiteindelijk kon het bij de Triodos Bank wel. Ik ben hun jongste zakelijke klant.”
Volledig scherm
PREMIUM
Jurre Versteegh (10) runt bloemenhandel Flowers on Tour. ,,De Rabobank wilde geen zakelijke rekening voor mij openen. Uiteindelijk kon het bij de Triodos Bank wel. Ik ben hun jongste zakelijke klant.” © Angeliek de Jonge

Jurre (10) heeft al een eigen bloemenwinkel: ‘Stom dat de Belastingdienst zo veel van mijn winst wil hebben’

De 10-jarige Jurre Versteegh uit het Gelderse Beesd verbergt zijn ambities niet. Sinds vorig jaar runt hij zijn eigen bloemenhandel Flowers on Tour en bezorgt hij mensen een vrolijke bos bloemen. Inmiddels is zijn handel uitgebreid met een webshop met verschillende tuinplanten, droogbloemen en boeketten. En dit is pas het begin, aldus de jonge ondernemer. ,,Ik wil door heel Nederland bloemen gaan bezorgen.”

4 reacties

  • Ronald Wintjens

    1 jaar geleden
    Wat knap van je Jurre! Petje af.
  • B Zieleman

    1 jaar geleden
    Goed bezig, Jurre! Het is jammer dat we in een graaicultuurland wonen. Zelfs als je dood gaat, pakken ze nog geld van je af, wat je naasten moeten betalen. Dat heet dan erfbelasting. Geld waarover al belasting is betaald... Overal moet belasting over worden betaald en helaas geldt dat ook voor jonge ondernemers. En tja...die Belastingdienst, hè. "Makkelijker kunnen we het niet maken, ook niet leuker."
  • jos zoet

    1 jaar geleden
    Ja jongen... Je woont in Nederland.. En dat moet blijkbaar veel kosten..
  • Andy Van Werven

    1 jaar geleden
    Ze kunnen beter bij de koning belasting op leggen die heeft meer te makken
  1. Op zoek naar meer werkgeluk? ‘De tijd was nog nooit zo rijp’, zegt werkgelukdeskundige Marlies Jellema uit Zwolle
    PREMIUM

    Op zoek naar meer werkgeluk? ‘De tijd was nog nooit zo rijp’, zegt werkgeluk­des­kun­di­ge Marlies Jellema uit Zwolle

    Zo werkgelukkig zijn we met zijn allen nog lang niet. Een kwart zou het liefst ‘iets anders’ gaan doen. Een op de zes heeft burn-outklachten. Personeelskrapte helpt niet mee om het roer om te gooien. Nou ja, je kunt ook zeggen dat de tijd nog nooit zo rijp was, zegt de Zwolse werkgelukdeskundige Marlies Jellema. ,,Zet werkgeluk op 1. Begin daar mee.”