Jurre Versteegh (10) runt bloemenhandel Flowers on Tour. ,,De Rabobank wilde geen zakelijke rekening voor mij openen. Uiteindelijk kon het bij de Triodos Bank wel. Ik ben hun jongste zakelijke klant.”
Volledig scherm
PREMIUM
Jurre Versteegh (10) runt bloemenhandel Flowers on Tour. ,,De Rabobank wilde geen zakelijke rekening voor mij openen. Uiteindelijk kon het bij de Triodos Bank wel. Ik ben hun jongste zakelijke klant.” © Angeliek de Jonge

Jurre (10) heeft al een eigen bloemenwinkel: ‘Stom dat de Belastingdienst zo veel van mijn winst wil hebben’

De 10-jarige Jurre Versteegh uit het Gelderse Beesd verbergt zijn ambities niet. Sinds vorig jaar runt hij zijn eigen bloemenhandel Flowers on Tour en bezorgt hij mensen een vrolijke bos bloemen. Inmiddels is zijn handel uitgebreid met een webshop met verschillende tuinplanten, droogbloemen en boeketten. En dit is pas het begin, aldus de jonge ondernemer. ,,Ik wil door heel Nederland bloemen gaan bezorgen.”

4 reacties

 • Ronald Wintjens

  1 maand geleden
  Wat knap van je Jurre! Petje af.
 • Anoniem

  1 maand geleden
  Goed bezig, Jurre! Het is jammer dat we in een graaicultuurland wonen. Zelfs als je dood gaat, pakken ze nog geld van je af, wat je naasten moeten betalen. Dat heet dan erfbelasting. Geld waarover al belasting is betaald... Overal moet belasting over worden betaald en helaas geldt dat ook voor jonge ondernemers. En tja...die Belastingdienst, hè. "Makkelijker kunnen we het niet maken, ook niet leuker."
 • jos zoet

  1 maand geleden
  Ja jongen... Je woont in Nederland.. En dat moet blijkbaar veel kosten..
 • Andy Van Werven

  1 maand geleden
  Ze kunnen beter bij de koning belasting op leggen die heeft meer te makken