ANP
Volledig scherm
© ANP

Kamer wil bonus voor werknemer die voltijd gaat werken

Om het personeelstekort op te lossen, moeten werknemers met een bonus verleid worden om voltijds te gaan werken. De Tweede Kamer wil dat het kabinet dat vanaf volgend jaar mogelijk maakt.

42 reacties

 • Julius Bruins

  1 dag geleden
  Schaf de toeslagen af, verlaag de uitkeringen, pas dan krijg je de linkse beroepswerklozen weer aan het werk. Dan moeten ze wel werken om rond te komen, dat gepamper hier in Nederland is onbetaalbaar en uiterst onrechtvaardig jegens de mensen die wel willen werken voor hun geld.
 • TF Rinkel

  4 dagen geleden
  Echt weer zo'n d66 standpunt Nog nooit een dag in productie gewerkt
 • Dries Bugger

  4 dagen geleden
  Als het wel gebeurt, eis ik uiteraard als fulltimer ook die bonus! Zou wat moois zijn als mijn parttime collega opeens meer gaat verdienen enkel omdat hij/zij van parttime naar fulltime gaat terwijl ik dat al mijn hele leven doe!
 • Wen Wijnbergen

  4 dagen geleden
  Het is belachelijk dat mensen in de zorg meer moeten werken om het personeels te kort op te lossen. Terwijl er in de uitkering van de uwv en sociale dienst GENOEG mensen zitten die makkelijk kunnen werken. En als jullie (den haag) ook even een maand of drie komen werken in de zorg dan voel en merk je dat de mensen op hun limiet geestelijk en lichamelijk zitten en niet meer uren kunnen draaien. Jullie hebben jaren bezuinigt op de zorg en nu willen oplossen schandalig😡😡😡😡
 • HJ Wagenaar

  6 dagen geleden
  Dit werkt alleen maar als de toeslagen afgeschaft worden en de kinderopvang gratis, de loonbelasting goed verdeeld wordt. Wanneer dat gebeurt is er geen bonus nodig en wordt je automatisch beloont voor (meer) werk.