Reservist Marvin Kuipers (60) is net terug uit Irak.
Volledig scherm
PREMIUM
Reservist Marvin Kuipers (60) is net terug uit Irak. © Merel Klijzing

Marvin (60) was als reservist in Irak: ‘Wat ik afschiet, ontploft niet, maar kan de vijand wel pijn doen’

Hij weet veel over marketing. Nou niet direct het eerste wat je denkt nodig te hebben in een oorlogsgebied. Toch werd Marvin Kuipers (60) als marketingspecialist (én militair) uitgezonden naar Irak. 

 1. Saskia bedankt verpleegkundestudenten zoals haar dochter en doet oproep: ‘Koester en waardeer ze’

  Saskia bedankt verpleeg­kun­de­stu­den­ten zoals haar dochter en doet oproep: ‘Koester en waardeer ze’

  Haar dochter is die ochtend voor haar eerste stagedag naar het ziekenhuis vertrokken wanneer Saskia Paulissen een foto doorgestuurd krijgt. Het is een selfie van de trotse tiener, in haar eerste verpleeguniform. Reden genoeg voor Saskia om de foto op LinkedIn te delen en alle verpleegkundestudenten een hart onder de riem te steken. In de veel gelikete post pleit ze voor meer waardering.
 2. Elf kittens tegelijk in de camera laten kijken? Huisdierenfotograaf Nynke lukt dat
  PREMIUM
  video

  Elf kittens tegelijk in de camera laten kijken? Huisdieren­fo­to­graaf Nynke lukt dat

  Je huisdier fantastisch op de foto zetten. Wel eens geprobeerd? Bijna-zenuwinzinking nietwaar?! Niet voor Nynke van Holten (47). Zij slaagt er zonder al te veel moeite in om een heel elftal jonge Noorse boskatten op een rijtje te zetten én ze allemaal in de camera te laten kijken. Zeker personeelsleden, pardon eigenaren, van katten weten hoe vreselijk lastig dat is. ,,Andere mensen kunnen koken, dit is mijn talent.’’