Carmen van Hees (15), Jasper Willigenburg (16) en Kiki Stip (15) hebben zelfvertrouwen opgedaan door hun werk bij restaurant Klein Zwitserland.
Volledig scherm
PREMIUM
Carmen van Hees (15), Jasper Willigenburg (16) en Kiki Stip (15) hebben zelfvertrouwen opgedaan door hun werk bij restaurant Klein Zwitserland. © Angeliek de Jonge

Puur voor het geld? Dit zijn volgens Carmen (15), Jasper (16) en Kiki (15) óók goede redenen om in de horeca te werken

Je kan het natuurlijk voor het geld doen, maar er zijn nog een paar goede redenen om in de horeca te werken. Alleen denkt niet iedereen daar meteen aan. De scholieren Kiki (15), Jasper (16) en Carmen (16) weten dat inmiddels wél. Ze zijn meteen ook de hoop van horecabazen, die heel hard op zoek zijn naar nieuw personeel. 

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.