Edwin Hobbel in de werkplaats van Kenbri Fire Fighting uit Numansdorp. Daar waar brandweerwagens worden ‘gepimpt’ naar de smaak en behoefte van de klant.
Volledig scherm
PREMIUM
Edwin Hobbel in de werkplaats van Kenbri Fire Fighting uit Numansdorp. Daar waar brandweerwagens worden ‘gepimpt’ naar de smaak en behoefte van de klant. © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Wie normale brandweerwagens al prachtig vindt, kijkt bij dit bedrijf zijn ogen uit: ‘Jongensdroom die uitkomt’

Ze zijn dé hofleverancier van blusvoertuigen voor zowel de brandweer als Defensie, tekenden voor de grootste blustrein ter wereld én de allerhoogste hoogwerker in de Benelux - met een uitschuifbare arm van maar liefst 61 meter. Perfect om brandjes te blussen op - zeg - de brug van een marinefregat. Daarnaast zijn ook Shell en Schiphol al jarenlang trouwe klant. Kenbri Fire Fighting uit Numansdorp snapt hoe je vuur bestrijdt. 

  1. Man ‘kaal’ noemen op werkvloer is volgens Britse rechtbank seksuele intimidatie

    Man ‘kaal’ noemen op werkvloer is volgens Britse rechtbank seksuele intimida­tie

    Een man op de werkvloer uitschelden voor ‘kale’ kan beschouwd worden als seksuele intimidatie. Dat heeft een Britse rechtbank bepaald. Volgens de rechters hebben mannen veel vaker met haarverlies te kampen dan vrouwen, waardoor het een toespeling is op hun geslacht en dus een vorm van discriminatie en seksuele intimidatie. ,,Het kan vergeleken worden met een opmerking over de borstgrootte van een vrouw.”