Is de tijd van autoritaire bazen en bazinnen voorbij?
Volledig scherm
PREMIUM
Is de tijd van autoritaire bazen en bazinnen voorbij? © Edo Draaijer

Zijn de dagen van autoritaire bazen en bazinnen geteld? ‘Personeel pikt het niet’

Na de vele metoo-zaken waarbij meerdere leidinggevenden aangeklaagd werden vanwege seksueel grensoverschrijdend gedrag, vallen nu bij bosjes bazen en bazinnen om wegens grensoverschrijdend leiderschap, zonder die seksuele aantijging. Zijn de autoritaire klootzak en de kenau op zijn retour?

3 reacties

 • K van Venen

  1 maand geleden
  Welke plaats je ook in hebt genomen, je gaat nooit boven iemand staan. Je bent 'maar' een leidinggevende. Communiceren,uitleggen en samenwerking. We zijn allemaal ook maar een mens...
 • HAM Boelens

  1 maand geleden
  Jammer, het was zo’n mooie jonge!! En dat vind hij zelf ook. Jammer dat het zo mis is gelopen met het personeel. En zo gaat ook bij sommige verzorgingshuizen. Daar kregen ze ook de wind van voren. Daar is ook menigeen weg gelopen. Door weer van die bazen.
 • Johan De vries

  1 maand geleden
  Niemand durft meer wat te zeggen omdat ze bang zijn voor een beschuldiging aan de broek... Slechte ontwikkeling.
 1. Iris (27) is receptontwikkelaar bij HelloFresh: ‘We zijn kritisch of iets echt op het menu mag komen’
  Wat doet een...

  Iris (27) is receptont­wik­ke­laar bij HelloFresh: ‘We zijn kritisch of iets echt op het menu mag komen’

  Wie ons banenlandschap bekijkt, ziet bijzondere functies voorbijkomen. Een field service-engineer, een lab-technician of een assemblagemedewerker: we hebben ze blijkbaar hard nodig, maar waarvoor en waarom? In deze serie vertelt elke week iemand over zijn of haar beroep. Vandaag: Iris van der Haagen (27), is sinds november receptontwikkelaar bij HelloFresh Benelux in Amsterdam.