Cristiano Ronaldo baart opzien door niet met andere reserves mee te trainen: ‘Het gedoe duurt voort’

Cristiano Ronaldo houdt ook een dag na zijn invalbeurt bij Portugal - Zwitserland de gemoederen weer bezig op het WK in Qatar. De superster van Portugal meldde zich vandaag niet op de training van de andere reservespelers, hoewel hij volgens de bond wel gewoon fit is.

7 reacties

 • Andre Eggerding

  2 maanden geleden
  @ Paul Gerritsen zijn carrière eindigt met een half miljard in ruim twee jaar.
 • Willem van Hattem

  2 maanden geleden
  Prachtig land dat Portugal en de mensen daar zijn absoluut heel vriendelijk. Maar met die Portugese voetballers is de "click" toch wat minder. Over Ronaldo moeten we het maar helemaal niet hebben, natuurlijk een geniale voetballer maar verder een waardeloze zak hooi.
 • Paul Gerritsen

  2 maanden geleden
  Ronaldo is iets teveel in zichzelf gaan geloven. Hij wilde weg bij Manchester United om CL te spelen maar gaat nu voor het geld voetballen in de woestijn. Jammer dat de carrière van een topvoetballer zo eindigt.
 • Yvonne Veld

  2 maanden geleden
  Henk: Daar hebben veel van dit soort figuren last van, denken allemaal dat ze god zijn, er gaat zo gruwelijk veel geld om in het voetbal. Vraag mij echt af waarom ze zoveel last hebben van grootheidswaanzin en daar ook nog zo riant voor beloond worden.
 • A. Kooi

  2 maanden geleden
  Valt zo langzamerhand volledig door de mand.
 1. Scheidsrechter van WK-finale sneert met foto terug naar Franse media: ‘Hier hoor je ze niet over’

  Scheids­rech­ter van WK-finale sneert met foto terug naar Franse media: ‘Hier hoor je ze niet over’

  Het stof is na de WK-finale nog steeds niet gaan liggen. De Franse krant L’Équipe stelde begin deze week dat de 3-2 voor Argentinië afgekeurd had moeten worden en was na de nederlaag kritisch op scheidsrechter Szymon Marciniak. Diezelfde Marciniak kwam nu in zijn thuisland Polen terug op de heisa. Hij verweerde zich en haalde zijn smartphone te voorschijn om terug te sneren naar de Franse media.
 2. Internationale media roemen Kroatië, Marokko én ‘kapitein’ Luka Modric: ‘Hopelijk zijn last dance pas op EK 2024'

  Internatio­na­le media roemen Kroatië, Marokko én ‘kapitein’ Luka Modric: ‘Hopelijk zijn last dance pas op EK 2024'

  Met een 2-1 zege op Marokko pakte Kroatië voor het tweede WK op een rij een medaille. Voor Luka Modric een fraaie afsluiter van zijn laatste mondiale eindtoernooi, iets wat ook in de internationale media niet onopgemerkt bleef. Er was dan ook volop lof voor de Real Madrid-speler, net als voor het Kroatische team, supertalent Josko Gvardiol én Marokko, dat ‘historisch’ heeft gepresteerd.
 3. ‘Hoe je een van de meest historische foto’s ooit kunt verpesten’: emir drapeert Messi in Qatarees gewaad
  17

  ‘Hoe je een van de meest histori­sche foto’s ooit kunt verpesten’: emir drapeert Messi in Qatarees gewaad

  Opvallend moment gisteren tijdens de uitreiking van de Wereldbeker. Lionel Messi kreeg op het podium van de emir een traditioneel Qatarees gewaad aan, vlak voor hij de trofee de lucht in zou houden. Qatar en de FIFA oogsten bij analisten en fans op sociale media bakken kritiek voor de actie. ,,Je pakt een heel groot moment af van de speler", vond de Duitse ex-voetballer Bastian Schweinsteiger.