Benjamin Agüero met Lionel Messi na de gewonnen WK-finale tegen Frankrijk.
Volledig scherm
Benjamin Agüero met Lionel Messi na de gewonnen WK-finale tegen Frankrijk. © Instagram

Zoon van Agüero en kleinzoon van Maradona viert wereldtitel met peetvader Messi: ‘Ik ben blij je zo gelukkig te zien’

Sergio Agüero (34) moest een jaar geleden abrupt stoppen met voetbal door zijn hartproblemen, maar viert het feest na de Argentijnse wereldtitel uitbundig mee. Samen met zijn zoon Benjamin Agüero (13) was hij de afgelopen vier weken in Qatar. Na de gewonnen WK-finale in het Lusail Stadium ging Benjamin op de foto met Lionel Messi, zijn peetvader.

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Internationale media lyrisch over Lionel Messi: ‘De beste speler ooit, sorry Diego’

  Internatio­na­le media lyrisch over Lionel Messi: ‘De beste speler ooit, sorry Diego’

  Aan de hand van een uitblinkende Lionel Messi veroverde Argentinië gisteravond de wereldtitel, door Frankrijk na een sensationeel duel en een strafschoppenserie te verslaan. Buitenlandse media waren diep onder de indruk van de nieuwe wereldkampioen en de 35-jarige superster. ‘De voet van God’ en ‘De grootste ooit’ pronken op buitenlandse covers, die Messi meteen maar kronen tot beste voetballer aller tijden. In Argentinië zelf doet de wereldtitel zelfs de ‘bloederige inflatie’ even naar de achtergrond verdwijnen.