Dit huis aan de Parklaan in Rotterdam staat te huur, het is de duurste huurwoning van Nederland.
Volledig scherm
PREMIUM
Dit huis aan de Parklaan in Rotterdam staat te huur, het is de duurste huurwoning van Nederland. © Frank de Roo

29.000 euro per maand! Dit is het duurste huurhuis van Nederland

reageerZes slaapkamers, zeven badkamers, drie keukens en zeven dagen per week een conciërge tot je beschikking. Op Funda wordt een bijzonder huis aangeboden aan de Parklaan in Rotterdam. Met een niet al te bescheiden prijskaartje van 29.000 euro per maand is dit momenteel het duurste huurhuis van Nederland.

1 reactie

 • J.G.A. Kieftenbeld

  1 jaar geleden
  Dat huurt toch helemaal niemand voor dat geld? Mensen die dergelijke prijzen betalen kunnen, kopen liever wat, denk ik. In vijf jaar tijd +- 1,7 miljoen weggooien aan huur...... _bijzonder_ Of het geld kan je gewoon echt helemaal niets schelen dan zou ik het nog kunnen begrijpen:(
 1. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.