Dave en Sandra met hun honden Cooper en Donny en konijn Binky. Ze zijn drie jaar geleden ingetrokken bij vader om voor hem te zorgen, maar nu hij is overleden moeten ze het huis verlaten en staan ze in januari op straat.
Volledig scherm
PREMIUM
Dave en Sandra met hun honden Cooper en Donny en konijn Binky. Ze zijn drie jaar geleden ingetrokken bij vader om voor hem te zorgen, maar nu hij is overleden moeten ze het huis verlaten en staan ze in januari op straat. © Frank Jansen

Als mantelzorger trokken ze bij hun (schoon)vader in, maar nu hij dood is, moeten ze het sociale huurhuis uit

Toen haar moeder overleed en het steeds slechter met haar vader ging, besloot Sandra samen met haar man Dave hun sociale huurhuis op te zeggen en bij haar vader in te trekken om voor hem te zorgen. Nu hij is overleden, mogen ze niet in zijn sociale huurhuis blijven en dreigen ze in januari op straat te staan.

40 reacties

 • Wilbert Boekholt

  3 maanden geleden
  Laat ze wonen waar ze nu wonen!!
 • Gia de Wit

  3 maanden geleden
  Daar hebben we hem weer, die paarse krokodil
 • Smits

  3 maanden geleden
  Laat hun hier wonen. Je moet mantelzorg verlenen en dan word je op straat gezet? Schandalig!!! Deze regels moeten worden aangepast. Dit is echt zo asociaal van de woninghuur!! Kijk het per geval en niet per regel achter jullie bureau. Denk eens sociaal ipv asociaal!! Vooral in deze moeilijke tijd!!!!!
 • marianne van Dijk steenbergen

  3 maanden geleden
  Om in deze tijd van woningnood deze mensen op straat te zetten vind ik niet humaan.
 • Jo Buitenhuis

  3 maanden geleden
  Dat is natuurlijk ook heel sneu. Maar dit is veel vaker voorgekomen en is zelfs al eens in het landelijke journaal geweest. Het lijkt me dus helemaal geen verrassing. Je als mede huurder laten inschrijven is de enige manier om te mogen blijven. Weet niet hoeveel jaar dat zou moeten zijn. Er zou misshien meer duidelijkheid over moeten komen.
 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”