Het appartementencomplex biedt uitzicht op het Nationaal Monument op de Dam in Amsterdam, naast het befaamde Krasnapolsky-hotel.
Volledig scherm
Het appartementencomplex biedt uitzicht op het Nationaal Monument op de Dam in Amsterdam, naast het befaamde Krasnapolsky-hotel. © Shutterstock

Amsterdams appartement zonder balkon te koop voor 2,3 miljoen euro. ‘Wie koopt dat nou?’

updateHet is weliswaar een chique ingericht appartement aan een van de bekendste pleinen van ons land, maar toch doet de vraagprijs wenkbrauwen fronsen: in Amsterdam staat een appartement te koop voor 2,3 miljoen euro, zonder buitenruimte. ,,Het lijkt erop dat het appartement niet is ingericht om in te wonen.”

  1. Bijna 170 mensen willen Duitse ‘stuntprijsvilla’ zien: ‘Mensen staan letterlijk in de voortuin’
    PREMIUM

    Bijna 170 mensen willen Duitse ‘stunt­prijs­vil­la’ zien: ‘Mensen staan letterlijk in de voortuin’

    De Facebookpagina van Weusthuis Makelaardij ontplofte zowat nadat net over de grens bij Langeveen een riante villa met zwembad voor een ogenschijnlijk schijntje te koop werd aangeboden. Een artikel erover op deze site en AD.nl werd door meer dan een miljoen mensen gelezen. Daarmee houdt het niet op. Makelaar Bart Bulter: „Er willen 150 tot 170 mensen een bezichtiging doen. En dat terwijl de eigenaren hun huis in alle rust wilden verkopen...”